Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2020

    Gyors szállítás, sajnos nem az illusztrált változat, hanem a 61g nehezebb és csúnya verzió E211.Az anyag szintén nem EPP, de úgy néz ki, mint az érzékeny és mindkét fél bevonatú Depron. Kár a pénzért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Pacchetto spedito in ritardo ma arrivato in tempo record anche se un po' malconcio sembra intero con riserva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2020

    Ich habe bestellt Sakura E2101 Ich habe erhalten Sakura E211 Das ist sehr schlecht.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2022

    Megvettem ezt a gépet beltéri repülésre tettem rá egy 1811 motort. Több ilyen hevert körülöttem, amivel kísérleteztem beltéri tervek eladására. Sokan panaszkodtak, hogy kicserélték a nehezebb 61 G változat a sík ne hagyja, hogy ez elrettentse meg az anyag egy nagyon rugalmas kemény hab, ami úgy néz ki, mint egy papír külső bevonat valójában egy nagyon kemény szinte lehetetlen vágni műanyag teszi egy nagyon kemény kemény A repülő, ami hosszú ideig fog tartani. ha egy viszonylag magabiztos pilóta, és szeretné kipróbálni 3D ez lehet egy nagyon jó belépési pont. Pár nappal ezelőtt repültem ki az ajtón + 6 km-es óránkénti szelek nagyon jól kezeltek, és értékelem, hogy bármilyen extra függőleges helyet, amely kitart, nem teszi lehetővé.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2020

    Arrived much earlier than I thought it would so great! Parts are good the fuselage comes in two halves and it's a poor fit but easily fixed. I haven't started the build yet. The aileron hinge points are quite fragile, unfortunately I broke both on flexing so I need to resolve which again isn't very hard to sort so BEWARE when playing with them. Totally my fault. For the price I can't knock it as it's very cheap but should turn into a good model. I suspect I'll order another one. Tony

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Helló, érdekes repülőgép az, aki elkezd csinálni 3D repülés a szobában. De a probléma az, hogy az elektromos készlet nem lehet Nem rendelni, a készlet kimerült, már több mint két hónapja várom, hogy megrendeljem, és még mindig semmi. Szóval, ha nem rendeled meg a gépet, nem lesz semmi hasznod, hacsak nem máshol vannak az elektromos alkatrészek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2020

    Nagyon jó minőségű, de nagyon kicsi, így nem sok lift a kis szárny területén. Határozottan segít, hogy a lehető legkönnyebb legyen. Jó móka belemenni. Repül OK egyszer kész, de csak nagy sebességgel, mert hiányzik a szárny terület.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    とても良いです。

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2020

    fun build flys great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2020

    Great plane for the price. Fly mine with the AEORC AFM1306 2S Mini Power System, works great. It flyes pretty agressive in the air.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$121.99
    • US$58.99
    • US$111.99
    • US$77.99
    • US$75.99
    • US$52.78
    • US$139.28
    • US$105.99
    • US$73.99
    • US$89.99
    • US$114.99
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$74.99
    • US$155.91
    • US$268.84
    • US$9.60