Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(13)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/01/2021

    amazing little foam board plane. coming as the pnp version with frsky coded receiver it took me two evenings to build and setup on my open tx radio. I even put a nano FPV setup on top: fpv flying at 65gr.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    The E2804-146 variant. Kit + motor + 2 pcs propeller + 3 pcs servo + FlySky AFHDS receiver. Assembly instructions included. It looks nice.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Korábban érkezett, mint javasolták. Jól néz ki, csak egy probléma van. Egy gépet rendeltem, és két jobb/jobb törzsdarabot kaptam. Nem akarok tükörbe nézni és kinyomtatni a másik oldalon, növeli a súlyt. Király felbontás?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Good kit. Includes all the parts needed for a kit without the extra electronics. Does include the motor. Also includes excellent printed instructions with build photos and well translated English instructions.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    商品の発送が遅れると連絡がありましたが、やっと来ました。まだ忙しくて開封しただけですが、早く組み立てて飛ばすのが楽しみです。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    This is another fun plane to build. I have not flown it yet. I drilled a hole in the left wing as I have placed the receiver on that side of the plane, rather like the minimum spitfire model. I will therefore place the battery on the right-hand side.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • rayVIP2
    GB
    20/04/2021

    Csak az alap készletet rendeltem. Csak repülő. Az én hibám, pénzpocsékolás.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Jött szépen csomagolt, tartalmat leírtak szerint, működik FLY Sky adó, versenyképes ár beállítása.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    jól fogadott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    Looks great!. instructions are clear, all parts arrived well packaged. Easy to assemble.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 226
    • Ft21 229
    • Ft25 290
    • Ft21 602
    • Ft47 413
    • Ft25 244
    • Ft26 448
    • Ft53 509
    • Ft22 418
    • Ft21 242