Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (166)
  • Kép (62)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(166)
    • 5 Csillag(156)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/04/2022

    A kismajom jó állapotban van velem kb. Két hete érkezett. Minden rendben volt, minden rendben volt. Sajnos a patthelyzet műanyag, ami rendben van ezen az áron. Az egyetlen dolog, amit tehettem, az a pénz volt a vevőben. De ami szintén nem volt probléma. Én vezetem a drónt 3-as zsírleszívással. A repülés viselkedése nagyon jó, és nagyon gyors lehet a 3s Lipps-szel. Mindent egybevetve, egy nagyon jó kezdő helikopter, amely képes kezelni az egyik vagy a másik balesetet. Még tapasztalt pilótaként is, a kis dolog nagyon szórakoztató. Nagyon ajánlom a kismajmot.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2022

    Már egy ideje vezetem ezt a drónt, elképesztő, milyen jól repül. Ha van egy költségvetés, vagy csak nem akar költeni egy vödörnyi pénzt egy drón megy ez. Kíváncsi vagy, mire képes? Nézd meg a kritikámat, együtt megnézzük a drónt, és megmutatom, hogy repül, még egy kis gyorsúszás is van benne. Egy dolog biztos, jól fogod érezni magad ezzel a drónnal! https://youtu.be/Ch-vMt5Euuk

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2022

    alacsony költségű, az alkatrészek jó, csak a kamera Ape nem oké, jobb a pro verzió Caddx ANT kamera. Minden csavar Phillip fejcsavar. A patthelyzetek csak nejlon anyagból készülnek. A kamera csavarja a fémet, de a csavaranya csak nejlon, így a csavarok megfordulnak. Nagyon vékony karok, de a 3 centis gyorsúszó szépen repül. Nagyon fényes LED minden karon. 73g az én telepített ELRS EP1 vevő. frissítheti az ESC szoftverét a 0.16-os BlueJay segítségével az RPM szűréshez

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2022

    Shipping time was good and nicely packed to. The baby ape flies nicely. Cruising on 2s and ripping on 3s. Noticeable difference between 2s and 3s. Working on it is 😤 frustrating. That's the downside of these little quads but when it's done you don't mind the frustration 🤣🤣. Flies nice and almost silent. Will see how long it holds up but until then I'll be smiling while I fly it. Happy costumer 👍🏼 😁.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2022

    Amazing drone for the price!! it just needs a little pid tuning and it flyes perfectly! it handles the runcam thumb without any problem and i can fly for over than 5 minutes with a 3s 450, over 6 minutes with a 3s 550. Do take the pro version!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2022

    Ez egy nagyszerű udvar. Tettem hozzá egy kábelt a cadx mogyoró, egy berregő és TBS kereszttűz. Elhoztam az alacsony minőségű kamerát, mivel nem szeretem a hangya, és azt tervezem, hogy frissítsem a mini tarifát 2. Az udvar olyan csendes, hogy hihetetlen. Nagy érték, erősen ajánlott. Nagyon stabil repülés.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2022

    Ez egy fantasztikus kis hasfelmetsző! 3s 300mah GnB HV gyors és könnyű 104g AUW 450mah TATU 3s 120g AUW mindkettő nagy! Top hegy fogpiszkáló stílus ✅ kap egy, és egy kis szórakozást!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2022

    Very good! Highly recommended! This is one of my best buys this year! Flies really well in stability mode, and relatively quiet. I got the normal version, as I wanted to install the Baby Ratel camera. However, that won't fit because it's too "thick". In the end, I had to use the Caddx Ant, per the Pro version, instead. The stock camera is just not good for flying in tight areas, due to poor resolution, but ok for flying high and slow and in wide clear areas. I also replaced the stock antenna with a hammer antenna, but that didn't seem to improve the reception very much. One thing to beware of is the VTX heats up really fast and hot. My battery gets hot more from the VTX than from itself, where it sits above the VTX! Thanks to Banggood for offering this, especially at prices that are competitive to other platforms too!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2022

    Izuzev da mu je dosta trebalo da dodje, djeluje mi za sad da je sve oke, popretezno kvalitetan ali najbolji komentar ce biti poslije letenja

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2022

    Az a tény, hogy nincs szükség a dobozon kívüli kiigazításokra, csodálatos. Az is jó, hogy a forrasztó SBUS, +5, és GND. Tudtam lebegni 6 percig 2 cellák 350m Ah.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$269.00
    • US$452.19
    • US$227.99
    • US$325.00
    • US$105.99
    • US$159.99
    • US$545.99
    • US$103.99
    • US$249.99
    • US$192.99