Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (122)
  • Kép (26)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(122)
    • 5 Csillag(113)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/09/2020

    Ez egy gyors küldetés. Jó termék, de nehéz elsőre működni. Nincs utasítás kínaiul, még a gombok is. Nincs EU-s csatlakozó, de küldenek egy adaptert! Mindezt könnyű megoldani a YouTube-on!! Jó minőségű anyagok és csomagolás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    Humidifier works well, is quiet and looks nice. The tank is realy big. Operation is easy via Touch panel. The manual is olny in chinese, but Google lens translates from photos so no problem with that. EU plug was included. Came in three days from CZ warehouse.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Very good device. Took 14 days to come from cz warehouse. They did not sent the EU plug like in the description.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    Nagyszerű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    Minden úgy működik, mint 👌👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    A good humidifier. Nice build quality. It's the first one I buy and I'm happy with it. Best feature is that you can set a humidity level. The power adapter that was put in the box was an absolute piece of crap that broke on first use...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    a munka nagyon jó 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    termék jól működik vk méri a páratartalmat, automatikus ki, ha gazdag a határ (opcionális) Igen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    az EU részéről:-) 👍🙏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2020

    doručené bez EÚ adaptéra 😏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8,202
    • Ft4,786
    • Ft5,809
    • Ft4,441
    • Ft8,202
    • Ft3,757
    • Ft7,518
    • Ft11,185
    • Ft4,441
    • Ft37,602
    • Ft6,834
    • Ft38,627
    • Ft3,757
    • Ft7,518
    • Ft9,227
    • Ft4,441
    • Ft20,819
    • Ft10,253