Vásárlói vélemények

4.87 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (183)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(183)
    • 5 Csillag(163)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/07/2021

    Nagyon jó, ajánlaná, gyorsan érkezett, és használt, ruházat lesz igazán jó, és gyorsan megy a gyűrődések nélkül. Javasolná, hogy a várakozások felett vigyen egy zsákot és egy ecsetet. Adapter tartalmazza az EU-t

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    Remekül működik. Minden információ kínaiul van, de nem nehéz használni az eszközt. az EU konverziós csatlakozó adapter gyenge minőségű és nem illeszkedik az EU-aljzatokhoz. Dobja el a konverziós dugót, és használjon jobb minőségűt. Gyors volt a szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Envío muy rápido. El paquete llegó perfecto, sin desperfectos. Viene el adaptador de corriente para la EU. La plancha se ve muy bien acabada, con todo detalle, cómo todos los productos del ecosistema MI. Falta probar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    pedi para minha casa não consigo usar pois veio com a tomada errada e não dá no meu país

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    In all respects, it's deserved the 5* rating. My expectations are fully met. Perfect, very good quality!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Egy héten belül szállítunk Lettországba. Magasságban a minőség. A pénzed pontosan ér.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    A feleségem imádja, akkor biztos jó. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    One week shipping. Good product with original AC plug, but as promised the EU plug converter was in the package, beside the box. The box is closed originally. Check the package before throw away, the small black EU plug converter will be there.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    good product and quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    jó termék és minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft20,680
    • Ft13,333
    • Ft7,860
    • Ft12,304
    • Ft10,253
    • Ft14,697
    • Ft9,227
    • Ft12,117
    • Ft7,518
    • Ft15,381
    • Ft7,456
    • Ft11,962
    • Ft9,942
    • Ft11,281
    • Ft9,631
    • Ft9,942
    • Ft17,774
    • Ft4,969