Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (433)
  • Kép (47)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(433)
    • 5 Csillag(403)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/11/2020

    The product did not arrive due to the courier service provider. I signaled to Banggood, they responded very quickly to the problem and re-sent the package immediately, so it arrived in 4 business days. I really like the vacuum cleaner, it works well. The suction power is very strong. Easy to handle, can be stored in a small space. I got an EU plug for it. Overall, I am satisfied with everything, thank you very much. A termék a futárszolgáltató miatt nem érkezett meg. Jeleztem a Banggoodnak, nagyon gyorsan reagáltak a problémára és azonnal újra küldték a csomagot, így 4 munkanap alatt megérkezett. A porszívó nagyon tetszik, jól használható. Nagyon erős a szívó ereje. Könyen kezelhető, kis helyen tárolható. EU átalakító adaptert kaptam hozzá. Összeségében mindennel meg vagyok elégedve, nagyon köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    The product was delivered fast and the package didn't have a scratch. This vacuum cleaner has very good suction and it replaced the broom because It is easy to handle. It doesn't come with an EU plug but this is cheap if you need to buy. What I recommend is to clean the filter as many times as you can because it retains a lot of dust. Also, it can be stored in small spaces. I truly recommend buying this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    38 euróért vettem. A szállítás gyors volt (kb. 3 nap keresztül EU prioritás vonal) A porszívó a CZ raktárban volt Az elvárások megerősítést nyertek. Könnyű és kiváló szívóerővel. minőségileg jó, továbbá azt is megadják, hogy a kiegészítők jobban tisztítsa meg a többi típusú felületek. Az én régi porszívóm 1300 watt volt, de ez a Deerma még erősebbnek bizonyult a 600 wattja ellenére. A tanács

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    uma excelente embalagem e apresentação.. boa qualidade de material e sem dúvida muita força de aspiração. falta testar melhor mas parece ser sem dúvida muito boa compra. cabo bastante grande e com adaptador. Demorou muito tempo a sair da armazém, porém mal saiu a entrega foi bem rápida!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2021

    Termék a kiváló ár-érték arány (50%-os kedvezmény). Gyors és egyszerű telepítés. A megjelenés jól befejeződött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    Dx 700 szarvas. Erős szankció, könnyű súly. Tíz nap szállítás Görögországba. Nincs európai adapter a dobozban.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Excelente custo benefício. Aparelho bonito, prático e funcional. A logística está de parabéns e a entrega ocorreu muito rápida. Feliz com o produto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Produto muito bom, tendo em conta o preço, entrega bastante rápida, recomendo Cumpre as funções e tem uma boa sucção

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Ez nagyszerű, azt ajánlom, csak legyen óvatos, hogy van egy mi véget, lehet vásárolni kedvezményeket tőlünk az EU néhány koronáért. 55 dollárért remek porszívó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    bom aspirador. leve e pratico e um óptimo poder de sucção.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft32 976
    • Ft52 413
    • Ft86 329
    • Ft30 213
    • Ft21 367
    • Ft43 163
    • Ft27 746
    • Ft49 329
    • Ft35 963
    • Ft31 690
    • Ft46 246
    • Ft41 930
    • Ft132 578
    • Ft52 345
    • Ft70 912
    • Ft61 662
    • Ft92 495
    • Ft27 746