Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (171)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(171)
    • 5 Csillag(153)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/01/2022

    Megkaptam az anyagot. A hardver egyelőre nincs betöltve vagy tesztelve. Az egyetlen hátránya a szállítási logisztika, amely idő előtt bejelenti, hogy a szállítás sikertelen, ha a szállítás nem történik meg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2021

    nem rossz! lehet állítani az erősséget. very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2022

    Minden rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    a csomag nagyon gyorsan megérkezett, de a dobozt felnyitották és megsemmisítették az egyik végén.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2018

    This collar surprised me in a positive way of course. Due to I have a dog with very long hair, I had to make the longest electrodes pointy (Receiver Screws) to be able to use electric shock on my dog. After that "magically" I could make my dog to listen to me while he was running outdoor. But electric shock was used as a last resort only in emergency situations and maximum on level 17. That was enough for my quite big dog to stop chasing the ducks or other animals which he could kill. In other situations vibration mode works just fine to keep the dog behave properly. After one month with this collar the dog has still worn it but now I barely use its functions because now my voice is enough to make him obedient. I am not sure about it waterproofness but I can say that for the rain it is enough. I am very satisfied with this collar. Very good price for such device with such a properties. I highly recommend this collar for everyone who has stubborn and aggressive dogs, it will make the dog strait very fast.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2020

    очень нравится прибор. Простота и надёжность. Особенно тем, что питание от аккумулятора! щас я быстро отучу лаять свою собачку почем зря. А то спасения нет. Дома ведёт себя тихо, а дворе как с ума сходит..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2020

    nagyon szuper készülék,minden működik rajta,fegyelmeztetés hang jelzéssel,áram ütés,távirányítóban elemlámpa,ja és akksik vannak bennük!! szóval ennyi pénzért nagyon jó!!👍👍👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    A termék gyorsan megérkezett, teljesen megfelel a leírtaknak. Megfelelően működik. Anyag használat jó, funkciók működnek. Ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2017

    Gracias por el producto cumple con las especificaciones y funciones requeridas. Gracias! =]

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2017

    I've ordered this device for training my dog. It was easy to pair, but I was surprised by the electric shock! At 1 it gives a good fealable shock, I would'nt dare at 100... The intensity of the vibrate mode is very nice to tune, 40 will do.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.81
    • US$42.79
    • US$47.24
    • US$5.99
    • US$18.48
    • US$16.99
    • US$35.79
    • US$8.99
    • US$20.99
    • US$9.99
    • US$28.19
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$12.69
    • US$8.04
    • US$40.41