Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/05/2021

    működik, ahogy kell

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Felső

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Arrived in time. Not tested yet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2017

    Можно спрятать под торпедо в машине и подключаться, когда надо. Считаю, что это необходимая вещь в автомобиле. рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2014

    This very compact potted unit provides plenty of power to charge two Android phones simultaneously when attached to cigar lighter circuit. Very slight temperature rise. Works great!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2018

    I use it with a 12v power supply on my 3d printer to run my raspberry pi, and I am very happy with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2019

    I'm using this in my camper to provide two fast-charging USB ports. Does the job really good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2019

    urun fiyatina gore gayet yeterli. 1 haftada elime ulasti hemen montajini yaptim ve cok memnun kaldim. tavsiye ederim.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2018

    I bought this for my old car. Very reliable, stable voltage and consistent current delivery. Must have in 2018!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2018

    Всё работает хорошо ни каких проблем.Красивый ,компотный то что нужно.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft3 313
    • Ft2 571
    • Ft2 673
    • Ft2 004
    • Ft2 864
    • Ft4 778
    • Ft3 820
    • Ft2 571
    • Ft4 243
    • Ft9 872
    • Ft5 126
    • Ft3 676
    • Ft8 598
    • Ft16 922
    • Ft26 119
    • Ft12 137
    • Ft4 043