Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2021

    Absolutely amazing desk. Extremely good package so no matter how hard you hit box you won't get damaged. Extremely fast delivery within one week. Well recommended!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    perfect

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Very good product, beautiful design, recommend 5*

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Rendkívül jól csomagolva, így nincs esélye a kárra. Rendkívül gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    It is very nice computer table. Very Good Quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    nagyon tetszik a led és az általános megjelenés az asztal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2020

    Az asztal nagyszerű! Tökéletes csomagolás, nagyon stabil, minden alkatrész tartósságát érezheti. Határozottan nem néz ki, vagy nem érzi olcsónak. Ugyanaz, vagy akár valamivel jobb, mint más asztalok sokkal nagy áron (előzetesen megvettem 114 EUR-ért). Ami egy kicsit eltér a méréstől. Igen, az asztal 77 cm magas lehet. Széles 119 cm, plasztikai oldallal, de a valódi tárolási terület kb. 108,5 x 59 cm. Hossza között belső oldala asztal lábak csak 100 cm. A szélesebb lábak 4 cm szélesek (5 cm alja, műanyag burkolattal). 64 cm a hát és az első láb között pontos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Sturdy, good quality, good packaging. Frame is good, desk is good. Extra screws are provided for everything and tools given are good for the job which is excellent. My only minor complaint quality wise if i had one would be the plastic parts which seem hard and cheap and that the screws feel very light and cheap too- they are there to keep things together and not in places to withstand force though. Maybe i'd prefer the desk without the plastics and the light - looks good though Desk height for me is 75cm at the lower position. Ergonomics wise i would prefer no cable holes or different placement - i feel they were put just to say we have cable holes Legs are black and the text and red graphics on them shown in the photo is a provided sticker that you can choose not to place if you don't want to. Same applies for the brand sticker on cable management shelf Work space is smaller than displayed because they include the plastics in the measurement. I wish it was a bit bigger and closer to the measurement. The price was around 110€ and i consider it good for the quality and the given peripherals. To sum up it is and it looks good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    Kiváló termék, könnyen összeszerelhető, minden szükséges szerszámmal rendelkezik, és magam is elvitt körülbelül 40m. Az asztal nagyon kemény, az anyagok elég tartósak, mindenki azt hiszi, hogy gyenge, de nem, gyors postázás, körülbelül egy hétig tartott, hogy megérkezzen, az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az a LED, hogy jön az asztal, Kell lennie egy off opciónak is, és egy kiváló asztalnak.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Olcsó, mint más hasonló termékek. 2 monitort tart, a harmadiknak nincs hely, de azt tervezem, hogy szerzek néhány fali állványt a 3 monitoromhoz, és egyáltalán nem használom az asztalt a monitorokhoz. Minden olyan, mintha nagyszerű lenne, kivéve néhány műanyag dugót a fém alkatrészekhez, amik úgy tűnik, hogy nem tökéletesen illeszkednek, de kívül vannak a látómezőn, szóval nem érdekel. Erős és nem mozog, vagy mozog egyáltalán. Összesen 15 nap alatt kézbesítették. Összességében ajánlom, és én nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23 986
    • Ft41 978
    • Ft11 991
    • Ft47 975
    • Ft38 979
    • Ft8 093
    • Ft30 886
    • Ft26 685
    • Ft2 996
    • Ft19 488