Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (54)
  • Kép (17)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(54)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/03/2021

    Könnyű és gyors összeszerelni, úgy tűnik, hogy kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon kényelmes (Kicsi vagyok, de azt hiszem, magasabb embereknek is megfelel). A szállítmány a vártnál gyorsabban érkezett.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    this office chair is very ergonomic..... and with a little bit combination from neck massager You'll never want to get up of this chair.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2021

    Könnyen összeszerelhető az ülés. Minden alkatrész tökéletesen illeszkedik minden probléma nélkül. Elnyomott ez a hely. Szövetek az ülés és a hátsó oldalon nagyon szép megérinteni. Nem probléma a mechanika találtak, és minden simán működik anélkül, hogy zavaró zajok (igen, ez új, és én se később). Ülés nagyon kényelmes - a fejtámla és a hát alsó részének támogatása nagyon szép jellemzők. Talán nem túl magas embereknek - 185 cm felett. De a legtöbb közös ülés problémája ez :-) Összefoglaló - Nagyon kényelmes, jó megjelenésű és jól elkészített termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Kényelmes szék

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2021

    A szék elegáns és jól készült az árkategóriában. Egy kicsit merev, a műanyag, ami a hátát tartja jobb lett volna, ha helyettesíti valami rugalmas. A görgők jól működnek, és a billenő mechanizmus is eddig.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2022

    A termék leírása szerint. Nagyon jó árminőség arány...meglepett...ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2022

    Chair is fairly good but I thought the headrest is adjustable since in one picture there was a line... also the armrests are fixed, even if it seems to be a button (actually it's not there). The most unconvenient thing is that it is very low, made for small persons. Fortunately I could use the lower part from my old chair and make it higher. The backrest is also pretty small for me, my sholders hit the headrest so I'll have to either remove it or find a way to mount it in a higher position. Took around 8 days to receive it from Poland to Spain. If I would've bought it locally I'd've paid 20€ extra but at least it would've been much easyer to return it. Now I'll just keep it, hoping I'll be able to use it. As for Banggood, zero stars since I was not able to pay the order via PayPal so I had to cancel the first order and when I ordered it again they removed my chance to add again the free gift that was advertised for new users...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2021

    nagyon gyors szállítás és egyszerű telepítés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2022

    Félelmetes |

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2022

    A tétel, mint a leírásban, kiváló ár-érték arány.A székek ergonómia nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$165.99
    • US$173.99
    • US$99.99
    • US$24.47
    • US$189.99
    • US$289.99
    • US$279.99
    • US$139.99
    • US$52.99