Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(72)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/12/2020

    Tökéletes a CC-mnek. És összességében nagyon erős csak 1 hónap alatt tört el intenzív használattal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2019

    I test it good cating acrylic and aluminum and MDF AND Mica you can follow my YouTube channel I make test. name ALMK2

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2018

    Mandaram só duas unidades iguais agora como faço para trocar e mandar às quê eu pedi

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2019

    Quick delivery, good packed, all ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2019

    Ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • sunVIP4
    FR
    24/03/2021

    Bon produit. Excellent rapport qualité prix. Rien a dire de plus. Je recommande et vais d'ailleurs en commander d'autres dans quelque temps.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    I received my order and I ordered expecting to receive a set but I received 1unit. talking about miss representation or I didn't read it right?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Kiváló marási szerszám, hosszú élettartam, acélon használták, erősen ajánlott. Nagy termék, gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    looks good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    ok super

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 321
    • Ft3 692
    • Ft2 742
    • Ft8 715
    • Ft2 953
    • Ft2 953
    • Ft4 060
    • Ft3 692
    • Ft2 582
    • Ft3 852
    • Ft1 475
    • Ft8 865
    • Ft2 953
    • Ft2 953
    • Ft4 060
    • Ft1 843
    • Ft5 170
    • Ft4 060