Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (413)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(413)
    • 5 Csillag(399)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/08/2021

    kiváló minőségű. Olcsóbb összehasonlítani a többi helyi online eladó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2019

    Belt sander does not have the correct size adapter for grinders like Makita, DEWALT, and every other American made grinder. You Knew this and should have advised me that this item was not going to work without the adapter that you sell on your website. Now I have to pay more for another part that should have come with your product! Do I have to pay for this adapter, or will you send it to me quickly free of charge?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    It arrived very soon. It works as described. Good material use. It looks durable. I strongly recommend. Nagyon hamar megérkezett. Úgy működik ahogy le van írva. Jó anyag használat. Tartósnak néz ki. Bátran ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2018

    Bandes abrasives de plusieurs grains différents... Petites réserves utiles et plus qualité normale....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2020

    Товар хороший. Приїхав бистро. Продавця рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2019

    Great sanding belts , decided to buy more since outstanding price/quality. Much better than local DIY offering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2019

    no. 600 belt sand

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2018

    Fast delivery, good quality goods, fully corresponds to the description.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2018

    Parfait.Cet article correspond exactement a mon attente et les mesures sont compatibles avec ma machine (power plus)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2020

    kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 804
    • Ft13 172
    • Ft3 289
    • Ft14 635
    • Ft3 656
    • Ft17 196
    • Ft3 289
    • Ft4 753
    • Ft3 656
    • Ft5 485
    • Ft2 722
    • Ft13 172
    • Ft4 369
    • Ft8 232
    • Ft6 334
    • Ft12 532
    • Ft5 852
    • Ft3 289