Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (219)
  • Kép (34)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(219)
    • 5 Csillag(202)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/12/2019

    Ce set est hyper pratique pour transformer une boulonneuse en perceuse ou en visseuse. Et je l'ai eu lors d'une promo. C'est le 2eme set que je reçois, le 1er n'était pas complet il manquait la plupart des pièces. Mais j'avais payé l'assurance transport (dérisoire), j'ai contacté le service client de banggood qui m'en'a aussitôt renvoyé un autre., Très bien emballé et complet celui-là. Alors merci Banggood pour la réponse super rapide et le super service client dont j'ai toujours été très satisfait.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • JbVIP3
    BR
    14/01/2022

    Megkaptam a csomagot, ahogy megállapodtak, csak jóval azelőtt, Élek Brazíliában, és megvette Kínában 25/01/22, amikor már megérkezett, A Gránátos, biztosan továbbra is vásárolni veled 👏👏👏🤩

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Egy kicsit később érkeztem, de rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    thanks banggood late but great🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2020

    Köszönöm az árut. Néhány fúvókát meg kellett gépelni egy fájllal. De a fém jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2021

    Good value set to make the most of your percussion key. Excellent value, especially the chuck that turns the percussion key into a battery drill. The bit adapter turns it into a screwdriver. I highly recommend it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2020

    Δεν υπάρχουν στην συσκευασία οι πυροι συγκράτησης....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2019

    Ce set est hyper pratique pour transformer une boulonneuse en perceuse ou en visseuse. Et je l'ai eu lors d'une promo. C'est le 2eme set que je reçois, le 1er n'était pas complet il manquait la plupart des pièces. Mais j'avais payé l'assurance transport (dérisoire), j'ai contacté le service client de banggood qui m'en'a aussitôt renvoyé un autre., Très bien emballé et complet celui-là. Alors merci Banggood pour la réponse super rapide et le super service client dont j'ai toujours été très satisfait.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2022

    Kiváló termékek!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2022

    Todas as peças chegaram bem e são realmente fortes,embora 2 delas tenham vindo bem riscadas... nada que atrapalhe! Indico de verdade,paredes grossas e bom encaixe.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$24.99
    • US$10.34
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$7.33
    • US$12.64
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$38.99
    • US$36.79
    • US$12.47
    • US$6.92
    • US$41.39
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$55.65