Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (310)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(310)
    • 5 Csillag(282)
    • 4 Csillag(20)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/08/2021

    A chave de impacto drillpro equivale a bosch aqui no Brasil só que a drillpro com os teste que eu e meus amigos fizemos com ela e 280nm mais ou menos 28kg de impacto muito boa a chave para montar um suspensão parafusos de rodas leve e camionetes e muito boa e outra coisa passa fita isolante aonde vc pega com a mão só recomendo vc comprar já compra com duas baterias e procurar cupons de descontos essa minha saiu 270.00 mais ou menos 28 dias totais para chegar aqui no Brasil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Antena1
    MX
    18/07/2021

    Egy nagyon hosszú várakozás után, nem tudom, a kezembe került, és nagyon kellemes meglepetésnek bizonyult, a sima, de nagyon hatékony teljesítmény meglepi annak hatékonyságát, tényleg, hogy a vásárlás a kíváncsiság miatt a kis mérete és súlya mindössze 1200 gramm az akkumulátor telepítve, és elég nyomaték a legtöbb feladathoz, ha a munka a saját, eltávolítása a gumiabroncsok az autó nagyon könnyű ezzel az eszközzel, ajánlott 100%!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    minimális csomagolás, de minden rendben van kipróbáltam, és működik, megpróbálom később az atv-n, és akkor azt mondom, hogy ez volt nekem ebben a pillanatban rendben

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    本日商品が到着しました しかし バッテリーのケースが破損していました とても残念です 専用プラスチックケースがない為に 簡易的なダンボールで配送されました 当方は悪くないと思います バッテリーケースが割れています 交換してもらいたいですが どうしたら良いでしょうか? とても悲しいです!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Jó eszköz jött gyorsan, és a gesztenye csavarok csavarja ki a csavarokat finom!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Elégedett vagyok, csak dugó EU nem volt ott.. Teljesítmény 150 nm, nem 630 nm. De 40€ érték

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    parabéns eu sou do Rio de janeiro Brasil. a minha máquina chegou em prêmio a pandemia demoro mas chegou e bem. funcionando perfeitamente. eu indico a todos que queiram uma máquina dessa.qualquer coisa me liga que eu faço um vídeo com ela. 5521965261596

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Perfect Machine for good price. No problém with wheel screw on Car with moment 120Nm

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    I received the item and opening the package I found that it was broken the charger...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Remélem nem kell csalódom ....!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 593
    • Ft22 392
    • Ft27 710
    • Ft7 483
    • Ft16 953
    • Ft25 864
    • Ft21 433
    • Ft17 363
    • Ft17 593
    • Ft45 079
    • Ft14 714
    • Ft15 034
    • Ft17 363
    • Ft15 146
    • Ft8 059
    • Ft16 921
    • Ft15 994
    • Ft11 515