Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1201)
  • Kép (97)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1201)
    • 5 Csillag(1143)
    • 4 Csillag(52)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/08/2021

    Rendeltem 15 ilyet. Alig két hét alatt érkezett az NZ-be. Sértetlenül érkezett, egyenes és jól tömve tömött béléssel. Szerettem volna megrendelni az 1200mm-es méretet, de 1000mm volt a leghosszabb, amit rendelhettem. Megjegyzés: Szinte lehetetlen megtalálni csúszó T-Slot anyák ezek a pályák kisebb, mint a szabványos méretű T-Track. Helyette csúszó T-Slot csavarokat fogok használni, amelyek könnyen elérhetőek ezekhez és menetes betétekhez a másik darabhoz. Beleértve a belső dimenziókat, ha valakit érdekel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    Nagyszerű termék, nagyon gyors postázás. Sértetlenül és egyenesen érkezett. És jó árat is. A minőség úgy néz ki, hogy kiváló, a par más t-sávokat használtam a múltban. Nagy vásárlási élmény, ajánlom ezt az eladót, és újra vásárol.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Ez a kisebb szabványos méretű pálya, amely elfogadja a csavarfejeket. Nagyon jó minőségű és par a nagy márkák. Nincs éles szélek és jól csomagolva, így nincs tranzit kár az Egyesült Királyságban.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2021

    Arrived early perfect for my jigs and tooling fixtures. I plan to buy more as I make more jigs which will add accuracy and efficiency to all tooling I make

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    ottimo prodotto, perfetta la dimensione dichiarata, nessun problema sulla spedizione, pacco intatto!!ottimo acquisto😊😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    Well received in a protected package and the tracks are what I looking for. Thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Track itself looks to be good quality. No complaints there. Now shipping, LOL. I guess a cardboard tube was not available. I'll stick to ebay and pay a little more for less risk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    velocissimi nella consegna arrivato prima del previsto e articolo di buona qualità complimenti

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    Tökéletesen egyenesen érkeztek, még a kilátás előtt. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 939
    • Ft1 384
    • Ft6 049
    • Ft1 384
    • Ft4 714
    • Ft3 080
    • Ft4 005
    • Ft4 270
    • Ft4 625
    • Ft2 488
    • Ft5 547
    • Ft5 103
    • Ft4 314
    • Ft8 013
    • Ft7 088
    • Ft8 186
    • Ft20 963
    • Ft6 407