Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (346)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(346)
    • 5 Csillag(333)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/11/2020

    hogy a kérelem 2 vágó és megérkezett tökéletes különbség a mennyiség az R3 vágó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Része egy ömlesztett vásárlás, tételek leírt, megfelelően csomagolt, gyors szállítás és ésszerű szállítási idő. A jövőben újra vásárol az eladótól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Minden rendben, és tökéletesen be van csomagolva. Nagyon jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2020

    i think that it’s of very good quality for this price. I’ll mostly use this for cutting acrylic, so for this kind of job more than adequate. It was also shipped out very fast and arived to Slovenia in less than 2 weeks. recommand!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2017

    Aún no la he probado pero aparenta buena calidad con un buen filo. Si he de poner una pega, solo decir que con un poco de espuma en el embalaje estaría mejor para evitar cualquier daño en el filo de la fresa ya que viene en una simple bolsita (de acetato creo) dentro del sobre plástico. En mi caso llegó en perfectas condiciones por lo que tal vez me equivoque y el embalaje es el justo. Muy recomendable por la relación calidad precio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2019

    доставка курьером СДЭК. до Курска дошло за 2 недели. в работе еще не проверял. выглядят очень хорошо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    шло до Германии почти 3 недели выглядит хорошо ещё не пробовал

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2019

    Bardzo ładnie i dokładnie wykonany frez. Ostra i równa krawędź tnąca. Daje czyste krawędzie przy obróbce MDF i pleksy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2017

    Good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 194
    • Ft8 827
    • Ft3 676
    • Ft6 620
    • Ft3 660
    • Ft2 571
    • Ft5 514
    • Ft12 507
    • Ft2 940
    • Ft4 778
    • Ft3 676
    • Ft2 940
    • Ft3 307
    • Ft4 412
    • Ft4 778
    • Ft4 632
    • Ft5 148
    • Ft3 307