Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (74)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(74)
    • 5 Csillag(73)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/10/2020

    Happy with what i received for the price, and excellent delivery time to the UK, 9 days from order placed until i had them. My lathe takes a maximum tool size of 16mm which these are and fitted fine with no fettling. Tracking number provided and pre warning of delivery date and time when it hit the UK by email from Royal mail. One small gripe is one of the mcnn tool holders is by a different maker and just isn't as well finished, small this like being marked with its tool code, and a duller blackening not that it matters. Overall i would order again, going by the short time i have the tools.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2021

    Jó minőségű az ár, ezzel az ár nem vásárol egy darab, Ez nagyon jól működik a professzionális eszterga vágószerszám, gyors szállítás. Köszönöm, hogy eljöttek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    Merce arrivata velocemente, tutto perfettamente come descritto, gli utensili lavorano molto bene!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    Jól csomagolt. Viszonylag gyors szállítási idő, különösen az ünnepek tekintetében. Jó minőségű. De még nem használták, így nem tudok mondani valamit a fémvágás minőségéről.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2021

    👍 jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    Very good quality!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • aliVIP3
    SA
    11/12/2019

    good and 1week

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    Very good quality for the price I will be ordering more

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2020

    Kiváló minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    ez a készlet szerszám lefedi az összes anyagot, hogy én valaha gép, nagyon jól készített szerszám, biztosan továbbra is vásárolni sok szükséges szerszám, valamint bármi mást lesz szükségem. a cég, amely gyárt ilyen eszköz az egyik, hogy én továbbra is használja, sok köszönet a kiváló szolgáltatást, és erősen ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 791
    • Ft5 994
    • Ft6 576
    • Ft9 002
    • Ft14 543
    • Ft5 538
    • Ft9 695
    • Ft10 387
    • Ft10 192
    • Ft11 425
    • Ft17 659
    • Ft5 191
    • Ft7 269
    • Ft6 894
    • Ft4 153
    • Ft4 498
    • Ft9 593
    • Ft16 789