Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (102)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(102)
    • 5 Csillag(92)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/01/2021

    Sértetlen érkezés, vonalzó egyenes, sarkok egyenes szélű. Olvasható betűk, kiváló befejezés! 11 nap NL-ig

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Nagyon jó minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Szép eszköz. Elégedett vagyok a tartóval, és a vonalzó könnyű beállításával. A vonalzó viszont, nem jött olyan jó minőségű. A széle nem négyzet, így amikor a jelölés a vonal nem lesz ugyanazon a helyen. Javítható a szél rögzítésével magad, de egyenesen a dobozból, ez nem jó.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    I bought this square, and although I'm disappointing that it is not perfectly accurate in 2 ways, I am happy with the rest of the design, heft and function. The rule slides easily over the magnet, so it is good to transfer measurements. As others have noted, the ruler was nicer after a quick sand of the edges The magnet does a good job in keeping it attached and the set screw does a good job to lock it in place. (Although I needed to reduce the length of the set crew for the 45 degree slope to be 45 degrees, as otherwise it would hit the wood). Certainly it better than my old Stanley square. Over all I am happy with it, but if I was to purchase another square I would likely purchase the Drillpro YX-3 Woodworking Magnetic Center Scriber for a few dollars more. I provided proof by video that it was not accurate and they provided a refund. I will modify it to become accurate. Banggood were responsive to all emails, and it is this service that will encourage me to purchase again. (I bought 5 other woodworking products and all of those are accurate and well made)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Egy nagyon hasznos eszköz. Mért mérnök négyzetek, a 90 fokos, 45 fokos és vonalzó regisztrációs felületek tökéletesen megmunkált, hogy lehetővé tegye a pontos rajz 90 és 45 fokos vonalak. A mágnes a vonalzót erősen a helyén tartja a zárcsavar meghúzásakor. Ez lehetővé teszi a nagyon finom kalibrációt, és biztosítja, hogy a csavar ne zavarja a beállítást. A vonalzó szélei nagyon élesek voltak, de ezt egy könnyű csiszolás megoldotta. A 45 fokos felület használatakor a zárcsavar szinte megérinti a munkadarabot. Mivel ezt más hosszabb és szélesebb vonalzókkal fogom használni, 4-5 mm-rel kell levágnom a csavart. Azonban, miután hozzátéve ezeket a vonalzókat - vásárolt ezen az oldalon - amit a végén az egyenértékű 3 nagyon pontos állítható négyzetek, illetve 300 mm (12",) 600mm (24") és 1 méter (3'3") hosszú. Nagyon jó üzlet, nagyon elégedett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    It's exactly what it says it is and made quite well. I knew what I was getting, wanted one a little longer, but went ahead with this one anyway. I've used it 3 times now, and it's easy enough to just flip it to continue the line that I don't actually need on longer. Quite happy that the angles are dead on 90 and 45 degrees.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2021

    Kiváló termék. A kombináció a mágnes és a csavar markolat teszi egy merev (és az én esetemben) pontos derékszögben. Javasoljuk, hogy fuss csiszoló a szélei a vonalzó, ez nagyon éles.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    A tétel jó állapotban jött, és jól működik, ahogy kell. Nagyon jó vétel az árért, és szeretem azt a tényt, hogy az alumínium dugó különböző méretű vonalzókkal működik. A mágnes rajta tartja a vonalzót, így nem kell túlfeszíteni a gombot, és károsítani a vonalzó szélét.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Szép kis kombó négyzet, de meg kell húzni a csavart mozgás után. A mágnes nem tartja négyzeten magától. a helyén tartja, és elkerüli a csillámzárat egy hagyományos téren.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 566
    • Ft8 702
    • Ft14 759
    • Ft3 025
    • Ft5 297
    • Ft4 916
    • Ft7 568
    • Ft15 516
    • Ft3 402
    • Ft7 568
    • Ft21 482
    • Ft6 431
    • Ft13 245
    • Ft12 488
    • Ft5 569
    • Ft2 291
    • Ft5 241
    • Ft12 452