Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (365)
  • Kép (37)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(365)
    • 5 Csillag(336)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/12/2021

    Jó termék, úgy néz ki, szilárd és jó anyag. Javaslom. Ésszerű időben kézbesítve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Hasznos eszköz nagy kivitelben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2017

    Very good product! I was needing a kit of this to add to my toolkit ... More an accessory to venture into the world of woodworking heheheh ... I recommend 5 stars +++++ Muito bom gostei do produto! Estava precisando de um kit desse para adicionar ao meu kit de ferramentas... Mais um acessorio para me aventurar no mundo da marcenaria heheheh... Recomendo 5 estrelas +++++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2016

    Сверла брались для электрической отвертки с шестигранным гнездом что бы с ее помощью можно было делать отверстия в дереве, пластмассе и других не очень прочных материалах. Все прекрасно подошло, сверла достаточно острые, мощности отвертки для сверления так же хватает.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2018

    пришли в блистере пока не распаковал выглядит нормально. Я плохо смотрел описание поэтому рассчитывал на меньший диаметр маленького сверла и на больший диаметр большого. Читайте описание можно на блистере.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2017

    좋은 가격에 렌치까지 포함되어 있네요 미니 전동드릴에 사용하기위해 구입했습니다

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2019

    This Drillpro countersink set is great! In six models # 6 2.5 mm # 10 3.15 mm # 13 3.65 mm # 16 4.5 mm They are excellent quality The set arrives well packaged. This set enriches my collection of woodworking tools! Thanks Drillpro! Thanks Bang Good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2017

    Used these to predrill for a bunch of decking screws. Drilled holes and easily counter sunk decking screws for my project. The set is great for the price. It is a good assortment of the most common sizes you will need.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2019

    Доставка в Украину около 20 дней. Набор вполне хорош.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2019

    o produto é muito bom não testei ainda mais o vendedor esta de parabéns obrigado vou comprar mais.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$16.04
    • US$31.17
    • US$9.42
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$9.73
    • US$13.99
    • US$12.69
    • US$10.73
    • US$22.99
    • US$16.99
    • US$6.74
    • US$14.94
    • US$21.93
    • US$15.99
    • US$25.99
    • US$12.69
    • US$5.74