Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (65)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(65)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/05/2021

    Nagyon örülök, hogy megvásárolta ezt a fúró vagy csavarhúzó útmutatót. Azt kell mondanom, hogy először kicsit szkeptikus voltam, mert olvastam a BG374354716 és Jan kritikáit, akik panaszkodtak a pontosság hiányára a vezető merőlegességében, mert a két fejsze vagy fa, ha jobban tetszik, túl sokat mozogtak, és az ok az volt, hogy nem voltak megfelelően meghúzva. A problémát úgy oldottam meg, hogy a két hatszögletű fejcsap helyére két csapot helyeztem el Allen közösséggel és egy osztott alátéttel (lásd a 3. képet). Mivel képes meghúzni a csapok könnyebben, az eredmény az, hogy a vezető most tökéletesen merőleges, és nem szenved semmilyen pontatlanság. Remek vétel, mint mindig, a „Bang Good"-tól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    It's not that precise as a drill press because the bars are moving a little bit but it's much better than free hand. Overall I like it. OH, and I got scared because when I got the package there was something else on the picture

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    termék nagyon jó csomagolás nem jó, és a kép a csomagolás nem a tényleges termék i rendelés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Alumíniumból készült. Két héttel később érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    yessss.. i love it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2020

    Non è molto preciso. La regolazione va fatta ad occhio e questo non è buono.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    I tried a bunch of these things from other Platforms, and i was always super dissapointed how unsteardy the things are. This one, to my suprise, is very stable at 90 degrees, of course you have to keep it fastend to get a accurate hole, but with other products like this that was basically impossible. Great stuff for an acceptable price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    The moving part is not aliding that well on the rails. The chuck is of decent quality. The rails attachment to the bottom plate is not that good but it gets the job done. The bottom plate is also not perfectly flat. It wobbles just a little bit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Elég jó hordozható útmutató fúrás, ahol pillér fúrógép nem érhető el, azonban ez nem fúrni 100% pontos 90 fok, de ha egyszer beállított adhat 90 százalék pontosságot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Заказ прибыл, патрон оказался меньшего размера и его невозможно накрутить по резьбе. Прошу заменить патрон.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 853
    • Ft13 853
    • Ft3 817
    • Ft12 029
    • Ft11 577
    • Ft3 154
    • Ft5 102
    • Ft9 478
    • Ft1 575
    • Ft2 175
    • Ft2 712
    • Ft13 124
    • Ft8 202
    • Ft12 486
    • Ft4 354
    • Ft6 311
    • Ft3 785
    • Ft3 239