Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (478)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(478)
    • 5 Csillag(438)
    • 4 Csillag(31)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/05/2021

    An excellent F Clamp, well manufactured and strong. This is my second purchase and this one is an improvement on the first, in that it has a rivet installed at the end of the slide bar; to prevent the clamping mechanism from frequently falling off. So as to prevent this from occurring, a rivet, or something similar, needed to be put in the hole by the user.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    An ideal clamp to use when space is limited and no assistance is available. The clamp is well manufactured and finished, the clamping strength is very strong and positive. There is a strong possibility that another will be ordered.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Jó az árnak, de a Festool sokkal kifinomultabb. de nagyjából azonos. Nem bánom ezt a vásárlást. Első alkalommal vevő itt, és lenyűgözte a minősége a szolgáltatások.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    Ik heb de klemmen nog niet in de praktijk getest, maar ze zien er goed. Goed verpakt; levering duurde wel lang, maar daarover wel goed gecommuniceerd.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    Jó, rendben. A bilincsek elég erősek a szorításban. A manipuláció nagyon egyszerű. A leállási probléma, hogy láthatjuk néhány megjegyzést már korrigált, így több probléma ezen a ponton. Nagyon elégedett vagyok vele, és arra gondoltam, hogy rendelek egy másikat, ha újra elérhető lesz. Nem tudok összehasonlítani a Festool, de azt hiszem, az árért nagyon jó amatőrök.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    I am very, very pleased with these clamps, excellent quality at an amazing price, not far short of £60 cheaper per pair than a branded equivalent! If you are in the market for clamps, these are a no "Brainer". I highly recommend them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    veramente fatto bene, tutti i componenti sono in metallo e vanno bene per i binari guida scheppach o festool makita 👍👍💪

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Product very good , fits perfectly on my festool guide. Considering the price and quality of the product, I recommend it to everyone

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    az egyik legjobb bilincset, mint mindig, erősen ajánlott és gyors szállítás, mint mindig a

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Szépen csomagolva és gyorsan szállítva. A bilincsek kiválóan működnek a RonPaulk munkapadomon. Nem tudom, meddig tartanak, de szilárdnak érzik magukat, és elvárom, hogy még sokáig élvezhessem őket.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 488
    • Ft11 771
    • Ft4 043
    • Ft11 401
    • Ft16 922
    • Ft2 204
    • Ft8 152
    • Ft9 554
    • Ft27 224
    • Ft7 356
    • Ft8 276
    • Ft6 272
    • Ft8 458
    • Ft10 828
    • Ft5 412
    • Ft9 872
    • Ft8 598
    • Ft6 623