Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (426)
  • Kép (38)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(426)
    • 5 Csillag(393)
    • 4 Csillag(28)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/05/2021

    An excellent F Clamp, well manufactured and strong. This is my second purchase and this one is an improvement on the first, in that it has a rivet installed at the end of the slide bar; to prevent the clamping mechanism from frequently falling off. So as to prevent this from occurring, a rivet, or something similar, needed to be put in the hole by the user.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    An ideal clamp to use when space is limited and no assistance is available. The clamp is well manufactured and finished, the clamping strength is very strong and positive. There is a strong possibility that another will be ordered.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    Ik heb de klemmen nog niet in de praktijk getest, maar ze zien er goed. Goed verpakt; levering duurde wel lang, maar daarover wel goed gecommuniceerd.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    Jó, rendben. A bilincsek elég erősek a szorításban. A manipuláció nagyon egyszerű. A leállási probléma, hogy láthatjuk néhány megjegyzést már korrigált, így több probléma ezen a ponton. Nagyon elégedett vagyok vele, és arra gondoltam, hogy rendelek egy másikat, ha újra elérhető lesz. Nem tudok összehasonlítani a Festool, de azt hiszem, az árért nagyon jó amatőrök.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    I am very, very pleased with these clamps, excellent quality at an amazing price, not far short of £60 cheaper per pair than a branded equivalent! If you are in the market for clamps, these are a no "Brainer". I highly recommend them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    veramente fatto bene, tutti i componenti sono in metallo e vanno bene per i binari guida scheppach o festool makita 👍👍💪

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    az egyik legjobb bilincset, mint mindig, erősen ajánlott és gyors szállítás, mint mindig a

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Product very good , fits perfectly on my festool guide. Considering the price and quality of the product, I recommend it to everyone

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Szépen csomagolva és gyorsan szállítva. A bilincsek kiválóan működnek a RonPaulk munkapadomon. Nem tudom, meddig tartanak, de szilárdnak érzik magukat, és elvárom, hogy még sokáig élvezhessem őket.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    Erős, szilárd szerkezetű Kettő volt, de megvettem, mert előléptetés volt Nagyon ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 393
    • Ft11 393
    • Ft13 172
    • Ft10 680
    • Ft3 913
    • Ft11 035
    • Ft8 544
    • Ft3 913
    • Ft7 119
    • Ft26 350
    • Ft12 330
    • Ft7 119
    • Ft3 913
    • Ft8 013
    • Ft4 314
    • Ft10 634
    • Ft8 186
    • Ft2 488