Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1327)
  • Kép (152)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1327)
    • 5 Csillag(1209)
    • 4 Csillag(102)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    I recieved my chainsaw, but the parts are incomplete, I dont know what to do now. suposed to be like picture number 1, but it does not have the back part with connecting cabble. The second 2pcs thats what I recieve, I dont know what to do...can you plz help

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    I received my order quickly. During assembly, I noticed that the chain tensioner was not included and because of this the saw was unusable! How can I retrieve the part circled in the picture afterwards?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    A sosit destul de repede . Destul de dificil de montat pt un incepator.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    todo esta perfecto pero la pieza que es de hierro colado se me a roto al apretarla mucho,culpa mia quisiera saber si tiene recambio de esta pieza,gracias

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    This chain saw is easy to assemble and mount to an angle grinder. However I did some small modifications to make it fit better (see photos: 1-cut at the red marks, 2-made more space for the heads of the bolts). It works very well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Elég hosszú fűrész előételhez képest. Jó vétel. Nem nagyon olvasható kép telepítési utasításokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    demorou mais do que os 5-8 dias a lamina deveria de ser de 11,5" e recebi uma de 12" encomenda chegou bem falta montar e testar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    produto superou as minhas expectativas , gostei muito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    Jól csomagolva. Minden szükséges alkatrész érkezik. Ez jól működik, miután összeszerelés minden alkatrészt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    termék szállított nagyon gyorsan.Nem volt időm kipróbálni még, de Drillpro Ez a tökéletesség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 420
    • Ft27 710
    • Ft10 039
    • Ft9 695
    • Ft8 966
    • Ft11 080
    • Ft12 465
    • Ft23 887
    • Ft25 269
    • Ft19 044
    • Ft4 153
    • Ft8 405
    • Ft9 850
    • Ft21 764
    • Ft10 039
    • Ft11 080
    • Ft25 278
    • Ft3 805