Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/08/2020

    It's doesn't fit.....

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Időben érkeztem. Nem láttam jól a mércét, de ez könnyű volt, az én hibám. Nagyon jól működik. Jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    errato prodotto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    It arrived very soon. It works as described. Good material use. It looks durable. I cut down the the willow tree in the pictures, but it also good for the acacia. extremely useful. I strongly recommend. Nagyon hamar megérkezett. Úgy működik ahogy le van írva. Jó anyag használat. Tartósnak néz ki. A képeken látható fűzfát hallgattam le vele, de viszi az akácot is. rendkívül hasznos. Bátran ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2019

    説明書に日本語はありませんがなんとか組み立てできました。試し切りしてみましたが快適です。本格的に使う時が楽しみです。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    Geachte, Ik heb tot nu toe nog geen pakket ontvangen. Ik herhaal, de drillpro Upgrade 5th 11.5 inch Chainsaw Braket Change.... is NIET toegekomen. Ik hoop hier toch een spoedig gevolg aan. Vriendelijke groeten, Jean Simon Verneert

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2020

    it works ok had to purchase a bigger sprocket which came very quickly. but the cutting chain is only protected by plastic which is near the hand rail. this should be metal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    Drillpro Motorsagutstyr Utskiftingsutstyr for vinkelsliper for motorsagfeste er for liten , paser ikke på vinkel shliperen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    I have received the accessories without the electrical machine, can you check this issue please

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2021

    great toy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,868
    • Ft7,572
    • Ft7,747
    • Ft8,334
    • Ft4,165
    • Ft2,287
    • Ft3,272
    • Ft6,547
    • Ft6,547
    • Ft7,039
    • Ft2,081
    • Ft2,677
    • Ft6,547
    • Ft6,547
    • Ft6,547
    • Ft2,379
    • Ft4,165
    • Ft7,036