Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/08/2021

    Tökéletes, de van egy kis karcolás a tölteten

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Kiváló, ahogy le van írva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    úgy néz ki, nagyon szép és gyors szállítás. 5 csillagos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Although I wanted the fence to be longer, this fence will allow me to align the piece to work using accessories. The packaging was not good but the fence was well packed so it arrived in perfect condition.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    this fence adds a great deal of functionality to my Drillpro mortise gauge. I can now add the flip stops that I need to make the gauge an invaluable asset in my workshop

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Azt hittem, a kerítést is beszerzem vele. Tehát a kép félrevezető. De a darabok nagyon jól készültek és kellemesek a szemnek. Már több célra is találtam. (nem a tervezett felhasználás, bár, kannibalizált őket alkatrészek más befogó)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    A kerítés csatlakozók elfogadható minőségűek, teszteltem a munkapadon, és az illeszkedés pontos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    that is rock solid! flat and square to the table, a perfect match to the drillpro miter gague!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    il prodotto non è color alluminio ma sembra più color bronzo ....le 2 l'asticella alle estremità sono verdi...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2021

    jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 869
    • Ft2 243
    • Ft3 415
    • Ft8 643
    • Ft1 875
    • Ft3 379
    • Ft2 048
    • Ft5 635
    • Ft9 206
    • Ft9 730
    • Ft5 205
    • Ft11 716
    • Ft8 786
    • Ft5 205
    • Ft5 205
    • Ft4 229
    • Ft8 786
    • Ft2 617