Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (947)
  • Kép (104)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(947)
    • 5 Csillag(892)
    • 4 Csillag(47)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/01/2021

    rendelt 28dec2020, kapott 20jan2021 - elégedett 16 munkanap szállítási idő, műanyag táska 'öregedés elfogadhatóan jó volt, nem károsítja a tényleges buborékcsomagolásban csomagolt tétel. egy rövid teszt futás talált, hogy nagyon lenyűgöző, alig várom, hogy csinál néhány projektet ezzel az eszközzel. része az én első bummjó érdekében, és a termék tapasztalata jóval a várakozáson felüli, és ajánlom, hogy a bangjó és / vagy a termékek nyitott szívvel. Már elkezdtem hozzáadni a termékeket a következő bevásárlókocsimhoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2021

    Colis recu. Merci-Bangjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    merci banggood livraison rapide merci vendeur

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2019

    ÇELİK,SAÇ ,BAKIR HEPSİNİ HARİKA KESİYOR.... NORMAL SAÇ MAKASI BİLE ÇAPAK BIRAKIRKEN BU PRESLENMİŞ GİBİ İŞİNİZİ HALLEDİYOR.TAVSİYE EDİLİR.......

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom. Recomendo a todos da Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Bom produto. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2019

    Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito Bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 122
    • Ft5 108
    • Ft3 300
    • Ft2 917
    • Ft3 474
    • Ft9 489
    • Ft9 163
    • Ft4 738
    • Ft9 479
    • Ft3 281
    • Ft2 917
    • Ft3 158
    • Ft9 852
    • Ft3 648
    • Ft5 686
    • Ft4 011
    • Ft8 215
    • Ft6 467