Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (8481)
  • Kép (2127)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(8481)
    • 5 Csillag(8008)
    • 4 Csillag(446)
    • 3 Csillag(18)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/08/2021

    Nagyon elégedett vagyok ezekkel a rügyekkel. Nem meglepő, mivel nincs olyan Blitzfarkas termék, amit ne vennék jó minőségűnek. Sima kialakítás, tökéletes illeszkedés a fülbe, tiszta hang és nagyon hangos basszus, teljes és jó csomagolás, beleértve a csere fülvédőt. Az akkumulátor hosszú ideig tart, legalább 2 óra hangos zene. A késleltetés egyáltalán nem észrevehető. Szeretem a bimbó fizikai gombját, tiszta és tömör. A rügyek sokkal jobbak, mint bármely más, amit vettem és próbáltam magamnak és a családomnak eddig. Az egyetlen negatív a mikro USB töltőport a legkorszerűbb C típusú helyett. Termék határozottan ajánlott.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Nagyon jó a telefon, és gyorsan megkaptam. 2003. 16/03-án fizettem ki a számlát, és másnap már át is utalták. 23-án érkezett Brazíliába, és ma kaptam meg a házamban. Nem gyűrődött össze, vagy ilyesmi, a doboz le volt zárva, a telefon fel volt töltve, a töltő, a kézi és a gumik, kivéve a kis dobozát. Az első jó vétel, és nem bántam meg. Nagyon jó telefon, kiváló sírja van, amikor csatlakoztatja, nem szinkronizál először, hanem csak 1 másodpercre, és nem zavarja a teljesítményét. Nagy, de a fülétől nem laza. Az akkumulátorról nem sokáig használtam, hogy értékeljem, de a kis doboz fel van töltve és a telefon is.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    it has is not the most beautiful headset you find out there, sits okay but they stick too far out from the ear for my liking, but !!! now I have tried quite a few others in daily use. Jabra Elite 75t. argon audio freestyle1. Bang & Olufsen(320USD) , and many of jbl's in ear and ..... I did not think all the aforementioned are bad, they have some things that run much better for me than BW-FYE7, longer battery on one, a little cleaner sound on a other, a little nicer to look at, and so on BUT !!!! if you like it loud, very loud, and surprisingly almost total completely clean sound that does not break over, like all the other aforementioned do then you try to turn up to that point there they just dont sound good anymore, and you turn 1 down !!! add an eq to your mobile or pc, and (I did) and then it may sound so insanely good, with bass I did not think possible in such a small thing. anmeldse fra en dansk bruger: skriver lidt på dansk fordi vi ved jo godt, at alle andre reviews her, ikk passer når det kommer til stykket...... man kan jo kun giv 4 stjerner eller over, men vi har et produkt her der til prisen lyder rigtig godt, som et daglig headset, hvis man kan se bord fra at, det stikker rimlig langt ud fra ørene, og ikk ser så pænt ud, som de andre jeg har nævnt. men må sige, og speciel feks: B&O lyder bedre, ingen tvivl der. men sætter du headsettet til pc'en, og har de rigtige drivere, og har lidt musik downloadet(spotify bedste kval eller blu ray kval) så dør B&O for mig på 70-75 % men men lidt eq op på de lave hertz så de "stjæler" lidt af mellem og diskant. kan jeg skruge til 100% XD uden at lyden knækker, vanvittigt høj lyd, og næsten, ikke samme, men tæt på samme kval lyd som på 50% lyd.........ps knapperner på selve headsetet er ikke særlig gode!!!!!!!!!!, men kan dog lige bruge til nød :/

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Ürünü gerçekten çok beğendim. Ses kalitesi basları midleri tizleri gerçekten çok iyi ürünü toplam 300tl ye aldım (Vergiler dahil).Yüksek ses performansı çok çok tatlı tatmin oluyorsunuz yani.Kulaklığın teki kutuda teki kulakta olarak kullanabiliyorsunuz (Kutuda olanı fark etmiyor sadece sağ ve sadece sol kulaklığı da sorunsuz çalıştırıyor.).Video izleme performansı da gayet iyi çok bir gecikme göremedim ama kesinlikle az da olsa vardır. Pubg tarzı oyunlarda hafif bir gecikme yaşatabilir youtube dan testlerine bakın lütfen oyun oynamak için alacaksanız ama onun için QCY T5 önerebilirim ses konusunda FYE7 çok daha iyi.Şarjı full olarak bana ulaştı ve kulaklık hakkında da gayet mutluyum ilerde bir sıkıntı çıkarsa ekleme yaparım.Bluetooth 5.0 olması gayet iyi ve evet 4.2-4.1-4.0 olan telefonlara da bağlayabiliyorsunuz yeter ki telefonunuzda bluetooth olsun.Eğer müziğe önem veriyorsanız kesinlikle yeni birşey çıkana kadar bunu öneririm.Son olarak telefon konuşmaları evet gayet iyidi fakat karantina yüzünden dışarı çıkıp deneyemedim ama evde kullandığımda farkı neredeyse kimse anlamadı. English (yes i write it on my own) I really liked the product. The soubd quality is pretty good.Especially the basses really satisfied me.This quality for this price is very good.You can use one earbud at a time right left doesnt matter (You can put the right earbud in the case and use the left one or you can put the left one in the case and use the right one).I watched some videos from Youtube and i didnt really notice a latency problem.But there can be a very little latency. If you are playing PUBG or COD on your phone there can be a latency because those games are really fast acting games so i suggest the QCY T5 for playing games.If you prefer song quality i highly recommend the FYE7.And the bluetooth 5.0 is soo good and yes you can still use it if your phone is 4.2-4.1-4.0 it doesbt matter the only thing matters is does your phone has a bluetooth if it has a bt than you can connect it.And phone calls i couldnt really test it outside because of the pandemic but when i used it no one really noticed it that i am talking with the earbuds its not bad.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    I bought these earbuds without high expectations. When I started using them I realized that they are good for their price. What I liked most is that the volume of the music can be changed by double pressing the buttons. It can be pointed out that the connection may be lost for some reason, even though it may be restored by itself or when you put them in the charger case. The music sounds good while the sound could be a little clearer. The bass is not so powerful as to interfere with other sounds. It's good to listen to music with them and I definitely recommend trying them.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Ezek a blitzwolf fülhallgatók nagyon tiszta és éles hang tisztasága hangos bázis egyenlő dre, veri általános költségek, hogy nekem £ 300 Én is merem mondani, hogy jobb egy része az ár alatt £ 30 beleértve a szállítási és szállítási biztosítás nyomon követés. Hihetetlen, hogy milyen jó ezek a fülhallgatók.... A közeljövőben többet fogok vásárolni a családnak/barátoknak. Csodálatos ajándékot fognak adni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    ürün gerçekten çok güzel kablolu kulaklık performansı var müziği son ses dinlediğinizde kulağınızdan çıkardığınızda bı kafada çınlama oluyor gerçekten yüksek sesi var basslarıda gayet iyi abartıldığı kadar fazla değil basslar yani sesi bozacak kadar fazla değil tam kıvamında bu arada kulaklığı taktığınızda telefondan sesi fulleseniz bile ses tam olarak açılmış olmuyor kulaklıktan da fullemeniz lazım kimse bundan bahsetmemiş muhtemelen çoğu kişi bilmiyor kulaklıkların ayriyeten ses seviyesi var yani sağ kulaklığa iki kez bastığınızda arttırıyor sesi. Beni en memnun eden konuya gelirsek kargo abi ürün Çin'den İstanbul gümrüğe 4 günde geldi 12.01.21 tarihinde sipariş verdim 16.01.21 tarihinde İstanbul'a geldi fotolara da ekledim böyle bi hız görmedim halbuki standart en ucuz olan kargoyu seçmiştim inanılmaz hızlı. Ben Kastamonu'da yaşıyorum Türkiye'ye 4 günde gelen ürün İstanbul'dan Kastamonu'da PTT kargoyla 5 günde geldi abi siz düşünün. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Gümrük ücreti de ben 2 tane aldım bu üründen ikisi beraber geldi 34.5 TL ödedim bilginiz olsun. Teşekkürler banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Megkapta a terméket körülbelül 2 hét hajózás elég gyors. Adó- és kárbiztosítással vettem, de megint adót fizetett, és 21 tl adót fizettem. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és azt mondták, kapok egy e-mailt, hogy megoldjam a problémát. Ez kielégíti a hang, mint az első megjelenés és a termék használata, az egyik legjobb termékek vásárolni basszus szerelmeseinek. Ha bármilyen termék kérdése van, akkor insta @shmspkds

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    Extrém minőségű termék, tiszta és torzítatlan hangzás, tökéletes bárki számára, aki élvezi a jó komolyságot. A vásárlást elvégeztem, és ugyanazon a napon a rendelésem július 9-én készült a szállításra, és július 30-án érkeztem meg az otthonomba(Saver-BA). Engem sem vádolt meg a postahivatal, és mégis teljes akkumulátorral érkezett. A tökéletes vásárlás, szuper ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Great Quality and an Even Better Price! Background: This was my first ever purchase on "banggood." Being from Canada I was suspicious because I had never heard of this site. However, through reading others' reviews and considering that earphones like these would cost triple the price in brick and mortar stores near me, I decided to give them a chance. Review: Opening the package the first thing I noticed was that the material of the charging box they come with felt incredibly durable and high quality. When first used them I realized that I felt slight pressure around the inside of my ear, luckily these earphones come with three different size tips, large, medium (on from factory) and small; Once I switched the ear tip to the smaller one it felt a lot better to wear them. SOUND QUALITY: This is a big one for me. When I listen to music I want great sound quality. These earphones do not disappoint; mids and highs sound clear and crisp, lows sound good, they could be better but I was honestly surprised that there is no distortion at max volume. If you're a hip-hop or rock fan these are great for both. For hip-hop, I always use Dr. Dre as a baseline while testing headphones. Battery Life: I use these for 5 to 6 hours a day on one charge, which could even be longer if needed. I charge the charging box once per week. Bottom Line: If you're on the fence about these, I encourage you to give them a try. These have similar sound quality to my old AKG headphones which says a lot, the fact that I can compare these to headphones that are triple the price speaks volumes!! (I purchased these earphones 100% with my own funds. I have no affiliation with blitzwolf or banggood.)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 658
    • Ft8 174
    • Ft5 343
    • Ft58 497
    • Ft1 994
    • Ft11 948
    • Ft6 287
    • Ft13 835
    • Ft11 225
    • Ft19 612
    • Ft5 343
    • Ft14 527
    • Ft11 256
    • Ft29 057
    • Ft7 988
    • Ft5 029
    • Ft5 029
    • Ft12 577