Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/03/2021

    Ez a tartály mérete 250ml kávészemet tart elég szépen. Jobban szerettem volna a tartályok nélkül átlátszó műanyag fedél, hogy megvédje a babot a szerencsétlen nap fény, de működik!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Very nicely made.The only dish I have is that the lid was not clear plastic. I will use it to store Coffee beans. Ideally there should be no light (daylight) in contact with the roast coffee beans.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Csak a kávés kávémhoz kell. Frissen tartja a babot!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    لم يتم التسليم

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2018

    These canisters are just great, so great that I bought 2 more. Somewhat pricey, but great quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2016

    love my canister its airtight i put my weed and it keep it fresh

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2017

    These are great. Not so cheap, but good quality. It took them also 6 weeks to get to me. I Call that slow.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2015

    I think that for the price, they function well. Obviously do not expect something of exceptional quality for this price. they do there job well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Nagyon köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2017

    fast shipping, good state

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$20.79
    • US$19.62
    • US$164.00
    • US$42.89
    • US$9.23
    • US$57.99
    • US$37.94
    • US$41.18
    • US$11.54
    • US$64.67
    • US$29.17
    • US$9.24
    • US$9.19
    • US$19.62
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$17.31