Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (8)
  • Kép (3)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(8)
    • 5 Csillag(7)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2022

    ez az egyik legjobb sík repülési jellemzők, nagyon sima.box sértetlen, és minden benne volt még a kerekek, szeretem.körülbelül 10 perc repül 2200mah.sima leszállás, legyen óvatos a hullámok, hogy ő ugrik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    Moin, már vettem 2 x ez SeaWall egy másik gyártótól. Ez a kettő csak úgy 10 repülés után esett le a pattanásról, anélkül, hogy aerobatikáztak volna. Jeztz, rendeltem egy tengeri szelet a Dynam cégtől, és körülbelül 20 járat után még mindig az égből pottyant. Mit tegyek verkehrtjQuery111309146545621546012_1636446292644?;-) A vízen is kipróbáltam, működik a tatellók. Azt is ellenőriztem, hogy sűrű-e a hajótest. Csak az akkumulátor, a 11,1V 2200mh-val, beleférek a mellékelt akkumulátorba. A súlypont (fejterhelés) akkor nem helyes. Számításaim szerint a súlypont 55 mm-re van az orrnyílástól. A lengservo elé tettem az akkumulátort, ami a gravitációs középponttal stimulál. És kifogástalanul repül, még félgázzal is mindig gyönyörűen repül ki egyenesen. Egyszerűen fogalmazva, top modell, ha van némi tapasztalata a fókusz. Ó igen, a CWD is megfelelő lesz a modell.;-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2021

    Néhány részlet nagyon gyenge, mint a pilótafülke üvegfestmény és a vágás a műanyag alkatrészek. Ettől eltekintve, minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2021

    Szép modell, de félreértettem a leírást a rendelés során.Mert nem lehet társítani a 2 repülési módot (akár higanon, akár tricikli), és egyszer a tricikliben meg kell fúrni a hajótestet, amely már nem lesz vízálló. és mindenekelőtt a futómű nem behúzható sérülés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    nagy ár gyorsan szállított

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2020

    Bought this and did some homework on how to best waterproof ESC etc. This is only my opinion and experience and by no means 100% waterproofing can be attained. For all servos, I spread silicone grease on them. For the ESC, find a spot at the bottom of the cockpit so if your plane flips, it will be the last thing to get soaked. Furthermore, I used a non-corrosive silicone sealant from hardware store to seal each end of the ESC that wasn't covered in the rubber shrink. My receiver was contained in a balloon and then wrapped in bubble wrap. Once the wings were attached, I used Blenderm surgical tape to seal off crevices between wing and where it's mounted. I also used same tape to seal off any exposed parts of the fuselage that could possibly take in water during taxing. Last, I sprayed CorrosionX in the motor.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Товар пришел быстро. Месяц даже с учётом начавшегося карантина. И даже без повреждений, хотя коробка огромная и лёгкая. Спасибо!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2020

    I did not receive a propeller with this purchase, one is supposed to be included, how does this get fixed? How will one be sent to me?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2020

    Thank You

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$252.93
    • US$168.90
    • US$236.76
    • US$89.90
    • US$106.28
    • US$101.63
    • US$1,399.99
    • US$227.52
    • US$78.90
    • US$271.41
    • US$175.00
    • US$294.51
    • US$135.90
    • US$195.18
    • US$91.99
    • US$136.84
    • US$224.99