Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2021

    Köszönöm, megkaptam a parancsot. És ellenőriztem, hogy nem védi meg az olyan árut, mint a bútor, hogy megvédje a súrlódást, De minden rendben. Ez az, amit akarsz, ne habozz, hogy megszerezd

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Already repaired the Century ride-on mower battery voltage went from 5V to 12.6V Now I'm repairing the

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    Minden rendben van ezzel. Csak az utolsó vezetett nem működik jól. Látom a világítást két körön. Talán a te hibád.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2020

    The fan starts working almost immediatelly and the charging rate averages at 5.5a. No auto detection for the type of battery. For some, this maybe a plus.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2020

    It’s a very good , about in “test mode “ you must wating 10 /12 min before he go to charch.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    I've only used it once on a 100ah LiPo battery. It put it in repair mode and charged it perfectly over 2 days, seems to be a good charger.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2021

    I was so happy with my own charger that I bought a second one for a friend who owns a motorbike and a car

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2021

    Megpróbálom, amilyen hamar csak lehet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2021

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    Legjobb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 210
    • Ft7 210
    • Ft10 816
    • Ft5 413
    • Ft4 918
    • Ft10 161
    • Ft9 010
    • Ft5 298
    • Ft6 056
    • Ft50 259