Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (459)
  • Kép (57)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(459)
    • 5 Csillag(432)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/08/2021

    Elégedett vagyok a termék egy nagyon jó nagyon gyors teljesítményét adatátvitel a számítógépre, és tökéletesen működik egy vastag kábel és jó minőségű, hogy a barátság Sata SSD 2.5 és 3.5 merevlemez USB-n keresztül 12V tápegység, és csatlakoztatni kell a 3.5 HD forrás .. a 2.5 nem kell, hogy a 12v forrás. Mindig ajánlott vásárlás a bensőséges és nagyon elégedett vagyok a nagy vásárlás tettem.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Nem kommunikáltam az eladóval, a csomagot elküldték, nagyon gyorsan, mint a villám, az eladó rossz szállítási címet adott meg, és a csomag Krasznodar helyett 8 ezer km-re ment Altai Kraiba. A kínai határnál írnom kellett a támogató szolgálatnak. De a bolond ellen fordultak..én-te nem érted,) és a szolgálat tolóerője ellen. Szerintem, ha vitát kellene nyitnom. Ugyanez lenne az eredmény. Nem hiszem, hogy a pénz visszatért. Felhívtam az orosz posta forródrótot. És szét is rakták a kezüket. Mintha nem tudnánk segíteni. Például a postádra. Írj egy nyilatkozatot. csatolja a vásárlás visszaigazolását. Hogy ez a csomagod és a pályakód csomagod. És plusz pénzt kell fizetned a szállítmányért. És rosszul tettem. írt egy e-mailt a régiója központi postájára, amelyben kérte, hogy a csomagot egy valódi címre irányítsák át. Ami a levélben is szerepel. És megadta a telefonszámát is. szám és csomagfizetési képernyők otthoni és vezetéknévvel. minden korai csomagot kapott viszonylag gyorsan.03.11.2020 Küldött, és figyelembe véve, hogy ő „sétált" pontosan 40 pont a városok. 30.11.2020 kapott a postahivatalban kiegészítő fizetés nélkül. Még jól jöhet. Mert a vásárlás ezen az oldalon egy hatalmas lottó. Mint egy kamilla játék!)) Az adapter segítségével. Még nem mondhatok semmi biztosat. Nincs adapter a 12v-n. és így csatlakozik a számítógéphez. A kijelzők ragyognak. csatlakozó bemenet további tápegység 5,5x2,5, USB-33cm kábel, ahogy megkapom az adaptert, és indítsa el. Írok egy kis pluszt. Ahogy dolgozik! Egyébként az adaptert egy közönséges ragasztó borítékban szállítják, csak egy adapteren belül ugyanabban a zsákban. Védelem nélkül, abszolút nem, le vagyok nyűgözve. Hogyan jött egészben és sértetlenül?) Ps: *A megrendeléskor és a csomag elküldése után ellenőrizze, hogy melyik címre küldték a csomagot!!*Köszönöm az eladónak. Köszönöm, hogy gyorsan elküldted, és nem köszönöm. Nem tudom, hova a faszba küldi. és hol kapta ezt a címet...Altai Krai, rokonok vagy szomszédok élnek ott jövedelemből?)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    It works pretty well but I was expecting some sort of "power supply" for the other hole but I guess I did not read the description properly. Anyway, a wonderful product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    Eddig három darabot vettem, barátok és unokaöccse jönnek, nagyon jó USB-n keresztül, és elveszi, azt mondják, vesz magának egy másikat. Javaslom. Ez az én történetem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    I' so happy with my purchase of this product. All my previous enclosures that I've purchased (Sata --> USB) in expensive price, they are all dead after a year or two. Hope this gonna work well for the next years. We'll see. Btw, I'm glad because I found a cheap enclosure and how I wanted... Maybe I buy another one in future. 4 Stars!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2021

    A termékek megérkeztek gyorsan, hibátlanul működik, köszönöm, hogy a Bunka!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Very short cable but also very capable. Works with small drives without external power but if you have your own power supply it also works with the larger drives. It's a good and versatile product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    nagyon jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    nagyon jó termék!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Csodálatos kis szerkentyű. Tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 196
    • Ft5 364
    • Ft3 980
    • Ft19 913
    • Ft43 148
    • Ft4 979
    • Ft4 312
    • Ft6 967
    • Ft13 938
    • Ft7 299
    • Ft5 341
    • Ft2 287
    • Ft3 316
    • Ft4 976
    • Ft6 635
    • Ft3 482
    • Ft1 656
    • Ft16 859