Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (5)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/01/2018

    ΟΜΟΡΦΗ ΛΑΜΠΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΞΑΝΑ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2018

    las bombillas es un poco mas grande que el original,,en mi caso no entraba dentro de mi tulipa, lo bueno es que le puedes quitar el plastico que lo recubre,y me entra perfecto,la luz es muy agradable y da buena luz, a ver cuanto dura,,muy contento.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2017

    Very good product, they work all of them, VFM!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2017

    Buena compra. Las bombillas llegaron bien protegidas y funcionan perfectamente, emitiendo buena luz. Ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2018

    Ho acquistato le lampade con potenza 9W, sono belle luminose; la gradazione warm withe corrisponde a 3500K avrei preferito fossero un 3000K. Sono comunque soddisfatto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2018

    Molto luminose e stabili

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2017

    I have been using 5W version of these bulbs for aprox 4 months every day at least 5 hours, none of them broke, which I cant say about some others that I tried. Also I measured electric power and it is really 5W. Im assuming its gonna be the same in case of more powerful versions. Very good product...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2019

    Great value for money! Nice, bright light and great look!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2019

    Great value for money!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2019

    Llego en el tiempo previsto,podrian hacer mas luz,cojan la mas potente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$160.48
    • US$24.99
    • US$27.99
    • US$38.99
    • US$26.90
    • US$21.93
    • US$49.30
    • US$21.69
    • US$21.24
    • US$22.95
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$139.99
    • US$399.06
    • US$9.99
    • US$330.43
    • US$109.90
    • US$10.38