Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(25)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2020

    Gyors szállítás, sajnos nem az illusztrált változat, hanem a 61g nehezebb és csúnya verzió E211.Az anyag szintén nem EPP, de úgy néz ki, mint az érzékeny és mindkét fél bevonatú Depron. Kár a pénzért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Pacchetto spedito in ritardo ma arrivato in tempo record anche se un po' malconcio sembra intero con riserva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2020

    Ich habe bestellt Sakura E2101 Ich habe erhalten Sakura E211 Das ist sehr schlecht.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    Jó anyag...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    GOOD

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    munkák

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2020

    Arrived much earlier than I thought it would so great! Parts are good the fuselage comes in two halves and it's a poor fit but easily fixed. I haven't started the build yet. The aileron hinge points are quite fragile, unfortunately I broke both on flexing so I need to resolve which again isn't very hard to sort so BEWARE when playing with them. Totally my fault. For the price I can't knock it as it's very cheap but should turn into a good model. I suspect I'll order another one. Tony

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Helló, érdekes repülőgép az, aki elkezd csinálni 3D repülés a szobában. De a probléma az, hogy az elektromos készlet nem lehet Nem rendelni, a készlet kimerült, már több mint két hónapja várom, hogy megrendeljem, és még mindig semmi. Szóval, ha nem rendeled meg a gépet, nem lesz semmi hasznod, hacsak nem máshol vannak az elektromos alkatrészek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2020

    Nagyon jó minőségű, de nagyon kicsi, így nem sok lift a kis szárny területén. Határozottan segít, hogy a lehető legkönnyebb legyen. Jó móka belemenni. Repül OK egyszer kész, de csak nagy sebességgel, mert hiányzik a szárny terület.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    とても良いです。

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 348
    • Ft27 495
    • Ft10 669
    • Ft10 703
    • Ft38 927
    • Ft57 450
    • Ft17 126
    • Ft70 297
    • Ft23 479
    • Ft32 053
    • Ft26 513
    • Ft25 895
    • Ft5 249
    • Ft44 118
    • Ft26 541
    • Ft25 645
    • Ft14 540
    • Ft24 264