Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (240)
  • Kép (48)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(240)
    • 5 Csillag(237)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/09/2021

    Nagyon elégedett vagyok a motorok árával/teljesítményével. nagyon jól néznek ki, és jó minőségű csapágyakat tartalmaznak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2022

    Jó motorok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2021

    jól csomagolt, és megérkezett szuper gyorsan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    A jó motorok nagyon elégedettek velük..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    доставка в Украину пришло быстро18дн. Упаковка не очень, как всегда просто пакет, но благодаря упаковке производителя все пришло целое. Сами моторы с виду изготовлены хорошо. С низу обмотка залита смолой что оченть хорошо от повреждений, винтов крепежа три вида по пять штук. Так что с креплением к раме не будет проблем. В работе еще не пробывал так что сказать нечего.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Szép motor az árért, az építés minősége jónak tűnik, csapágyak sima hangzásúak és a teljesítmény jó. A motor póttengely csavarral és alátéttel és alumínium prop anyával rendelkezik. Szintén 3 különböző M3 szerelőcsavar hossza. Szép érintés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Nagyon jó motorok, nagy tolóerő és alacsony fogyasztás.Túlékosabbnak tűnnek, mint a híresebb motorok, de olcsó vagy „kockázatos" épületekhez nagyon jól végzik a munkájukat!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    kiváló minőségű, jó megjelenésű és nagyon jó teljesítmény, azt hiszem, hogy ezért az árért nem kaphat többet.A motorok csavarral jönnek az 5,4,3 mm vastag keretkarokhoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    motori delicati. ne ho fatti fuori già 4. sono economici per questo. alla minima bottarella si piega la campana alla fine mi sono rotto e ho comprato motori costosi per i quali vendono campane di ricambio al prezzo di questi motori qui. consiglio solo a chi vola su erba prati qualche albero e soprattutto chi ci va delicato senza assomigliare a mr. steele. onestamente però sono potenti. uso i 1900kv con 5s.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    low cost motors with very good performance . my are the 2306 1700kv for 6S Lipo and best choice for a budget freestyle

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$10.59
    • US$44.99
    • US$25.14
    • US$29.89
    • US$62.99
    • US$35.64
    • US$59.99
    • US$18.99
    • US$9.50
    • US$18.39
    • US$33.34
    • US$78.99
    • US$64.99
    • US$3.99
    • US$39.99
    • US$77.60
    • US$78.19