Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (197)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(197)
    • 5 Csillag(194)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/03/2021

    доставка в Украину пришло быстро18дн. Упаковка не очень, как всегда просто пакет, но благодаря упаковке производителя все пришло целое. Сами моторы с виду изготовлены хорошо. С низу обмотка залита смолой что оченть хорошо от повреждений, винтов крепежа три вида по пять штук. Так что с креплением к раме не будет проблем. В работе еще не пробывал так что сказать нечего.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Szép motor az árért, az építés minősége jónak tűnik, csapágyak sima hangzásúak és a teljesítmény jó. A motor póttengely csavarral és alátéttel és alumínium prop anyával rendelkezik. Szintén 3 különböző M3 szerelőcsavar hossza. Szép érintés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Nagyon jó motorok, nagy tolóerő és alacsony fogyasztás.Túlékosabbnak tűnnek, mint a híresebb motorok, de olcsó vagy „kockázatos" épületekhez nagyon jól végzik a munkájukat!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    kiváló minőségű, jó megjelenésű és nagyon jó teljesítmény, azt hiszem, hogy ezért az árért nem kaphat többet.A motorok csavarral jönnek az 5,4,3 mm vastag keretkarokhoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    motori delicati. ne ho fatti fuori già 4. sono economici per questo. alla minima bottarella si piega la campana alla fine mi sono rotto e ho comprato motori costosi per i quali vendono campane di ricambio al prezzo di questi motori qui. consiglio solo a chi vola su erba prati qualche albero e soprattutto chi ci va delicato senza assomigliare a mr. steele. onestamente però sono potenti. uso i 1900kv con 5s.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    low cost motors with very good performance . my are the 2306 1700kv for 6S Lipo and best choice for a budget freestyle

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    molto belli! sembrano anche più potenti dei vecchi emax eco. soprattutto i magneti

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Item rcvd from USA store, shipment much longer than from China. Delivered to Ukraine to Ukrpochta in 26 day from moment of purchase. Did not installed on quad yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Lauland
    US
    20/03/2021

    emax új kiadás gyönyörű funkciók közé tartozik mindent, amit akart a FPV Verseny drón motorok úgy néz ki, minőségi tökéletes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    excelente jó minőségű motor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 924
    • Ft13 791
    • Ft23 551
    • Ft40 928
    • Ft8 309
    • Ft6 294
    • Ft7 269
    • Ft3 322
    • Ft10 639
    • Ft6 924
    • Ft8 243
    • Ft19 458
    • Ft8 654
    • Ft10 039
    • Ft9 347
    • Ft13 791
    • Ft20 687
    • Ft17 479