Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (383)
  • Kép (67)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(383)
    • 5 Csillag(363)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/06/2021

    Arrived today, fantastic little drone! excited to be able to get up into the air soon! highly recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • zacante
    BR
    04/12/2020

    Elfér a tenyerében, doboz kísérő drón segített megvédeni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    Ez a harmadik, aki megveszi ezt a repülőgépet a BANGGOOD-nál. Az ok, amiért én annyira rabja ennek a repülőgépnek, hogy tudok repülni, akkor is, ha tettem Meztelen gopro és tudom használni 1s lipo akkumulátor, amely van sok más mikro drónok. Azt tervezem, hogy megveszem ezt a gépet újra és újra veszteség nélkül!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    So at first glance this is a wonderful little quad but upon opening the box and inspection I did notice one thing that struck me as concerning.. one of the motors was sticky. it would act as if the bell was bent and would catch on rotation. thankfully I have tools to bend things like that and figured out what needed to be bent. asside from that I threw the craft on BetaFlight and ran some tests. everything works perfectly. I will be updating my review as soon as I get my transmitter and fly this sucker!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2019

    so pleased with this. my first open prop coming from whoops. learning acro and has power for days lol. with vtx at 200mw I still get 5 mins of flight time with 550mah batteries. added runcam nano 2 camera, akk backpack vtx, emax nano antenna, fli14+ rx

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    To call this a beginner quad is a bit misleading I ordered this as my 1st quad thinking all I had to do was bind it to my radio and go. However that's not the case you have to take a crash course in computer programming and watch hours of YouTube videos just to figure out how to connecte to Beta flight and program it to actually fly. All in all it is a great little quad with plenty of power for any beginner in an urban area and the durability seems to be amazing

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2020

    Ha arra gondol, hogy kap egy fogpiszkáló stílusú udvar és látni ezt jó áron megragad, akkor nem fog csalódni. Egy szép hordtáskában érkezett, pótkellékekkel, elemekkel és töltővel. Olyan könnyű és csendes, hogy bárhová elviheti, de még mindig egy szabadtéri négyes, amit freestílusban vagy akár egy pályán is megkerülhet vele, meglepően gyors és nagyon szórakoztató. A mellékelt akkumulátorokon jól repül, de az enyémet átalakítottam XT30-ra a kényelem érdekében. A kamera és a VTX lehetne jobb, de biztos vagyok benne, hogy ez növelné az árat, a kamera tisztességes, de nemrég frissítettem egy futókamra nano segítségével URUAV nyomtatott kamera csatlakoztatható itt a BGNB-n.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    Ez a második, amit beveszek, egy drón, amit mindenkinek ajánlok. Néhány fejlesztés nélkül ájulás annyira (a vtx, a bütykös, a vevő és a darabok között tpu-ban legfeljebb 40 euró) kap, hogy exponenciálisan mind a tartomány a távirányító ( 1,5km szerint frsky xm), hogy a Vtx (Megérkezett csendesen 700 méter anélkül, hogy elveszítené a jelet). Helyettesítettem majd, amikor megsemmisítettem az eredeti kamerát egy RUNCAM Nano 2 segítségével előre nyomtatott tpu szerelvények. Most egy frsky xmplus vevővel, egy 400mw Vtx-szel és az új kamerával... Ez lett az egyik kedvenc drónom. Használd, ahol csak akarod. 5 hüvelykes teljesítmény, könnyen gyorsíthatsz. Gyors a kategóriájához képest. A két LiHv akkumulátorral 6 perc repülést elég stresszelek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2019

    I honestly could not be happier with this little beast. It is a joy to fly, and so far has proven to be tough as nails, which is great for me! The only minor downside is the camera and VTX are not great, but that is common across almost all RTF micro drones. Take a look at my review after a hard month of test flights: https://www.youtube.com/watch?v=x4ktWkbidFE

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2019

    incrível, tenho o TinyHawk 1S e o Freestyle veio para fazer par perfeito com as mesmas baterias! obrigatório trocar vtx e receptor do rádio para aumentar a distância segura! no meu caso vou trocar também câmera e antena! procure por Erik.Drone farei review

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft34 264
    • Ft35 115
    • Ft34 815
    • Ft46 852
    • Ft45 408
    • Ft44 500
    • Ft39 354
    • Ft28 982
    • Ft75 683
    • Ft2 434
    • Ft42 381
    • Ft87 792
    • Ft72 655
    • Ft33 299
    • Ft34 964
    • Ft69 628
    • Ft31 179
    • Ft17 556