Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (501)
  • Kép (105)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(501)
    • 5 Csillag(473)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/10/2020

    Ottimo drone!, si può volare all'interno (con batterie 1S) o anche fuori, sia con batterie 1S che 2S, con queste ultime diventa veramente molto reattivo e veloce, persino troppo, adatto sia all'esperto che al principiante, robustissimo e sfruttabile in indoor grazie alle ridotte dimensioni, molto utile nel periodo invernale in arrivo.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    Jó a kopogásban, jól ellenáll az ütközéseknek a falakkal, és nagyon stabil a repülésében kezelni fogom acro-ban, és az igazság nagyon nagyon nagyon ellenőrizhető és stabil a 2 s-vel növeli a hatalmat, de csak a szabadban az én ajánlásom, és ahogy látni fogja a A képeket kereszttüzre változtattam, és a videó antenna egy körsugárzóra, de nem tudom, mi történt, de a jel 5 méterről hiányzott. Nem tudtál repülni. Visszatettem azt, ami nálam volt, és ez levette a No-C problémát, mert ha a körsugárzónak jobbnak kellene lennie, de velem így történt. Nagyon ajánlom a kezdőknek és bárkinek, aki egy kis szórakozást és tartósságot akar.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    this should have been my first drone to learn from would have saved me alot of props. its been crashed into trampoline poles at speed gone for swims in puddles and mud my 11 yo thought it would be good to fly it in the rain while i was at work brake cleaner everytime and hot water to dissolve the dirt spin the motors by hand while running hot water over them then spray brake cleaner put over the fire place to dry or in the sun make sure receiver is water tight heat wrapped pinch the ends while its still hot with the shrink wrap. havent replaced the props you will need to get more batteries the reciever i installed is a frysky

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    Very nice FPV quad, even better than what i expected after having the TH1 for a few months, this little guy just rips, 1s or 2s but get more batteries as you will be upset having to re-charge for ages after only a few minutes especially if you are new and learning to fly. Camera is really good on this one huge upgrade from previous emax models flies a little smother on 1s as well under the factory tune than the first one did although that was no slouch itself. Very happy with this purchase and delivered in one week a well so thanks Banggood.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    ho acquistato questo prodotto e mi sono trovato subito bene. ottima qualità grande resa. la custodia è davvero comoda e ti evita tanti problemi. le batterie sono due e riesco a farci circa 8 min di volo. consiglio vivamente di prenderne altri per avere un divertimento prolungato. il caricabatterie usb è davvero comodo e pratico. aspetti negativi: solo uno le viti che tengono la cam tendono a svitarsi con facilità, vanno verificati sia prima che dopo il volo. riguardo a Banggod sono eccezionali sempre pronti a risolvere i problemi ed aiutarti così come hanno sempre fatto con tutti i problemi che ho acquistato da loro. potrei scrivere ore parlando dell'assistenza che è davvero unica. prima vieni tu credo che il loro motto sia questo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    J'adore vraiment ce mini Drone ! principales qualités : stabilité, nervosité et solidité. Son châssis en polypropylène est très résistant de part une certaine souplesse ce qui le rend parfait pour un débutant. L'autonomie aussi très correcte plus de 4 mn en 1S en indoor. La qualité de la Caméra est satisfaisante , pas encore essayé en extérieur malheureusement avec la météo. Je ne peux que vivement recommander ce Drone pour tous ceux qui recherche la performance et la durabilité.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Nagy helikopter a kettő között vagy a beltérben. Az első drónom és az örök társam! A helikopter is magával vihet egy Insta360go-t.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Super delivery from BG as per usual, extremely happy with tbe quad as advertised , upgrades to camera etc... well worth it fir a beginner fpv'er like me , recommend it highly

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    Jól megkaptam a terméket, és ez a második vásárlásom. Jól használtam, sokkoltam és leégtem, ezért újra megvettem. Ez egy jó dolog nekem, kezdőnek, hogy repüljek. Eljött az idő, hogy gyorsan és ügyesen repüljünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Everything as described! Connected to betaflight with battery and tested sensors and motors, everything worked like a charm. No manual was included for me. if yours is missing too, you can easily find it in Emax's support site.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft44 500
    • Ft158 937
    • Ft51 463
    • Ft41 606
    • Ft87 414
    • Ft41 606
    • Ft62 062
    • Ft119 931
    • Ft90 820
    • Ft375 731
    • Ft70 279
    • Ft66 434
    • Ft51 048
    • Ft73 427
    • Ft59 123
    • Ft119 232
    • Ft384 180
    • Ft75 683