Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (197)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(197)
    • 5 Csillag(175)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/08/2020

    Drone per qualità prezzo imbattibile, ottima fattura, velocissimo, reattivo e molto resistente, l’unica pecca rimante il radiocomando un po’ troppo simile a quelli per console videogiochi, ma per il pacchetto nulla da dire, consiglio vivamente di acquistare anche un pacco di batterie, in quanto usa 2 lipo in contemporanea e la durata di volo si aggira sui 3/4 minuti. 😈😜

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    first of all . this drone hold by customs in Oman , because it has a camera , after argument, they take of the camera and they release it to me , so if you from Oman and you want to buy it try to contact to the seller to take off the camera if its possible , and buy it separately after you receive the drone . in the end its amazing drone for beginner . thank you all .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Great little quad, allot of fun. one star less because the inner frame broke and in the box there is only one piece of the frame so i couldnt fix all of them. now the quads ESC is holding on to two stand another thing is when you crash the batteries slip out outward and i lost one of them so now im waiting for my batteries to ship. so i put some a velcro on the drone and the batteries

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Nagy kis udvar, megérdemel mindent, amit mondtak róla Sooo sok ütés, nem kezdőknek, határozottan kültéri használatra Googles egy gyerek méretű, csak illeszkedik egy felnőtt arc, kell ülni őket csak a megfelelő helyen, hogy egy jó látómezőt belül a doboz A vezérlő jól működik, a szög nagyon szoros, hogy mennyire érzékeny a gáz, így nehéz elmozdulni anélkül, hogy kicsit megmozdulna a gáz Kellett extra cipzár motor vezetékek, majdnem vágott át egy az első járat 😏

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    Egy nagyon jó drón gyakorolni és szórakozni. Nem azonban kell tennie néhány módosítást, hogy használja azt a maximális kapacitást. Javaslom az akkumulátor csatlakozójának, kamerájának és antennarendszerének korszerűsítését.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    I’m a beginner up to now I’ve bought the tiny hawk ez pilot to get a feel for fpv but now I’ve upgraded to tiny hawk 2 freestyle and I’m finding it hard to get used to because of the drone not having altitude hold so having to get used to the throttle is hard but overall I’m pleased with the product, I’m hoping to pick it up quite quickly as I did with the ez pilot. I like how everything fits in carry case as it’s very easily portable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    just a few weeks delivered, but the battery looks like going to blow... why?? fir my protection issue ill already apply some wire tape wrap on it... please send a really really new or QC especially those with the flammable item and very common item to used, tq.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    sajnálom a késői felülvizsgálatot, de már repültem, 20-szor, nem tudtam várni, ez a termék ezen az áron csodálatos, 170 RTF ⚡⚡⚡

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    came before time ....everything i expected when opening didnt miss nothing in the kit everything works great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    Igazán szép drón, érkezett, mielőtt a várt, de cmq mindig 15 munkanap után. Ha ez az első. Drón, javaslom, hogy vegyen egy másik típust, talán védett propellerekkel, mint a TinyHawk II, hogy megtanulhassa a beltéri repülés alapjait.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46,630
    • Ft43,086
    • Ft40,692
    • Ft51,921
    • Ft60,620
    • Ft117,295
    • Ft36,996
    • Ft348,812
    • Ft48,806
    • Ft45,386
    • Ft87,045
    • Ft450,475
    • Ft79,895
    • Ft57,570
    • Ft51,604
    • Ft54,962
    • Ft46,630
    • Ft6,526