Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (11)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(56)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/10/2020

    Könnyű megvalósítani, nagy sikerrel. Nincs kalibráció és kiválóan alkalmas az SMD komponensek összeszerelésére.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2018

    Super Radio, der Empfang ist sehr gut sowie der Klang ich nutze aber andere Kopfhörer. Wie lange der Akku hält kann ich so nicht sagen, das Radio besitzt eine Lade anzeige (Rot) wenn der Akku geladen wird, und (Grün) wenn er voll ist. Dafür das es ein Bausatz ist bin ich sehr überrascht über die gute Qualität !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2018

    Produto veio dentro de pouco tempo, e aparentemente as peças e componentes parecem ser de ótima qualidade, gostei dos detalhes e acabamentos, se tudo ficar igual as fotos do produto finalizado, vai ficar muito legal. Depois comento aqui sobre a qualidade de funcionamento.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2018

    Quality of this kit more than exceeded my expectations. Reception is very good even compared to many times more expensive brand name radios and sound quality is great. It's not an easy to build kit though but if you have the skills it's worth it. Only drawbacks are the high lowest volume so if using it with in ear headphones the lowest is not that low and steps are a bit big. The delivered headphones are crappy quality (I expected that) so use with quality headphones and it's great.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2018

    Super stavebnice. Vše ok. Hraje pěkně.Jediná vada že si po vypnutí nepamatuje naladěnou stanici. Nutno pečlivě prostudovat manuál mohl být dodán.Stavěl jsem několik druhů FM rádio stavebnic tato je parametrama někde uprostřed. Doporučuji

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2019

    Item is not very hard to assemble, but I think it is not for beginners - too many SMD components. Though it is supposed to be assembled by a soldering iron there was time when I used a fan. One of the ICs is meant to be soldered by fan since its bottom needs to be attached to the board. All in all, nice little kit for enthusiasts.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2018

    Очень качественный и оригинальный набор для обучения пайке.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2020

    works great. was my first attempt at surface mount and had no issues

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    Szép DÍJ készlet FM rádió teljes fejhallgatóval és akkumulátorral. Jelenleg összeszerelése... jó ár-érték arány!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 493
    • Ft1 619
    • Ft3 207
    • Ft7 134
    • Ft1 943
    • Ft7 134
    • Ft5 707
    • Ft3 272
    • Ft2 852
    • Ft6 420
    • Ft6 062
    • Ft5 348
    • Ft9 726
    • Ft5 707
    • Ft12 974
    • Ft3 566
    • Ft8 339
    • Ft9 312