Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (63)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(63)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/07/2021

    Oktatási munkakészlet. Ez sokkal kifizetődő látni, hogy néhány komponens a hang lehet továbbítani és fogadni egy normál FM készlet elfogadható minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2017

    Получил набор продавец отправил быстрошло 21 день.Магазину желаю процветания и побольше покупателей!!! Got a set the seller sent quickly it was 21 days. I wish prosperity to the shop and more buyers !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2017

    Bonjour ce n'est pas ma commande cela n'a rien avoir avec le model RF-01 il manque des composants je vous joint une photo du PCB ( 18122F-Yè-170104 ) FLA-1 161007 et les pièces que j'ai reçu. Cordialement

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    Egyszerű FM vezeték nélküli mikro oktatási projektek. Vicces az árért

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2019

    I received item but there is one item less without it radio can't work

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2019

    Thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2019

    Working well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2021

    Elég könnyű, csak nem tudom behangolni a rádiómat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2018

    Качественная плата. Корпус хорошего качества. Надеюсь собрать в скором времени. Спасибо магазину за заботу. The qualitative payment. The case is of good quality. I hope to collect in a very short time. Thank you store for your concern.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2018

    This is a five minute project that is well set out and simple to assemble. I have only tested the range to approximately 15 m but the audio was clean and clear. Very happy. Regards Tony

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$16.09
    • US$6.99
    • US$6.92
    • US$16.99
    • US$32.33
    • US$10.49
    • US$16.99
    • US$11.49
    • US$9.38
    • US$3.49
    • US$7.49
    • US$12.69
    • US$3.49
    • US$8.99
    • US$3.99
    • US$7.39
    • US$27.99
    • US$7.99