Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/01/2019

    i receives today! It is great. The thing that is not great is the part that i had to pay custom. 263 to the product and 143 for the custom and DHL "tax".

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2019

    muy buena calidad de video y La interfaz facil de manejar. y solo tardo 15 dias el envio a Michoacan Mexico.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    top termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    Nagyon jó állások

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Ez a termék nem probléma, nagyon szép kép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2019

    All very easy and good. Everything worked flawlessly for me. Took a little search on Youtube, to get some cameras configured for wired connection, and that was also straight forward with some network knowledge. Excellent image quality, easy to use, easy to install, overall superb product for my use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2017

    l calidad del dvr en cuestion estetica le daria un 95% ya que una tarjetita venia suelta no es tan indispensable solo anda sonando dentro con un flexor, de ahi en max ex excelente la calidad de video al igual muy facil la configuracion para el celular. excelente producto ahora solo esperemos que dure lo suficiente. ampliamente recomendable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2017

    Me he llevado una desilusion, mi sorpresa ha sido pagar 43 de aduana. Me lo pensare de nuevo antes de comprar cosas de valor en esta pagina.Esto no es lo que esperba ya que elegi el producto por su precio y esto lo encareció bastante.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2018

    conforme

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2017

    Ik heb dit systeem aangesloten en de app gedownload. Inderdaad plug en play en werkt perfect. Mooi scherp beeld. Ben er blij mee.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft76 900
    • Ft70 492
    • Ft15 169
    • Ft89 718
    • Ft44 857
    • Ft82 027
    • Ft64 022
    • Ft47 100
    • Ft66 006
    • Ft10 728
    • Ft4 698
    • Ft10 891
    • Ft8 328
    • Ft9 610
    • Ft9 930
    • Ft11 853
    • Ft9 610
    • Ft7 367