Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (366)
  • Kép (64)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(366)
    • 5 Csillag(339)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/02/2021

    Pinzette multifunzione. Io le ho prese per maneggiare i cavi e componenti mentre effettuo le saldature a stagno.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    nincs panasz. nagy ár-érték és minőség ezen az áron, erősen ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Отличный пинцет. Давно искал именно такойб

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Ez a második rendelésem. Az első ívelt volt, és már megkapta. Nagyon kedveltem őt, ezért úgy döntöttem, hogy rendelek is. Remek csipeszek. Rendelnem kell egy másik, kissé más formát. Az áruk feldolgozása és feladása nagyon gyors. Havi szállítás, ami teljesen normális. Anélkül, hogy követnének. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2020

    Gyors diszpécser. Havi szállítás. A csomagolás jó. Nem követték a nyomokat. A csipesz nagyon jó. Rendeltem még egyet, legyen A termék teljes mértékben megfelel a bejelentett terméknek. A minőség nagyon jónak tűnik. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással, azt ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2019

    Great tools, a must for soldering. good materials and good looking. Recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2019

    The tips are not perfect, but those tweezers are budget ones, so I'm quite satisfied. I hope tips won't bend after a few usages

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2018

    je vien de commander plusieurs pince brucelle esd non magnétique et anti-acide...exclusive chez banggood.com

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2018

    good quality!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 794
    • Ft3 494
    • Ft2 443
    • Ft4 196
    • Ft31 679
    • Ft2 095
    • Ft2 794
    • Ft2 794
    • Ft2 119
    • Ft2 794
    • Ft2 722
    • Ft3 842
    • Ft3 494
    • Ft2 449
    • Ft2 419
    • Ft3 297
    • Ft5 940
    • Ft2 443