Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (121)
  • Kép (14)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(121)
    • 5 Csillag(110)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • vespora
    BR
    16/04/2018

    Ótimo helicóptero. Estável. Resistente acabamento perfeito. Helicóptero escsls modelo do seriado dos anos 80 eu acho (Águia de Aço).

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2019

    most stable 4ch heli i had

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Hello my friends who are reading this review.. I ordered this Airwolf on May 27,2021 THURSDAY. at 4:34 pm US time..and it arrived on SATURDAY, MAY 29TH 2021 AT 3:30 PM US.TIME..SO AS YOU CAN SEE..THIS WAS VERY, VERY FAST SHIPPING FROM BANGGOOD..AND I WILL TRULY BE DOING MORE BUSINESS WITH THEM.. JUST REMEMBER..BEFORE YOU ORDER..MAKE SURE YOU PICK WHERE YOU WANT IT SHIPPED FROM..THIS WILL LET YOU KNOW HOW FAST IT WILL BE DELIVERED...IM IN THE US. SO I HAD IT SHIPPED FROM INSIDE THE US...I GUESS THEY HAVE A WAREHOUSE IN THE US..SO I COULD CHOSE FROM WHERE I WANTED IT SHIPPED FROM..I GUESS THEY WILL GIVE YOU THAT CHOICE WHEN YOU PUT IN YOUR MAILING ADDRESS...ANYWAY MY FRIENDS.. ..ENJOY..ENJOY..AND I GIVE BANGGOOD..👍👍👍👍👍 ..and a big THANK YOU..😊😊😊

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    The package arrived very well packaged, the toy works perfectly, it is a very good helicopter to play indoors.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Nagyon tetszik ez a kis helikopter, majd rendelek egy másikat a jövőben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Produto veio errado. Adquiri a versão completa com o rádio,e me mandaram a versão BNF.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Excelente llego antes del tiempo esperado cumplió con todas mis expectativas y ahora a volar!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    confezione un Po danneggiata ma il prodotto ok!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    gostei muito desse RC Scala ele é compacto mas funcional para aprender ou para voar em locais com menos espaço é ideal

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    Nagy üzlet és gyors szállítás. Nagyon örülök neki. Próbáltam bent a helikoptert, de kint jobb, mert több hely van. Egy kicsit nehéz repülni, de nagyon szórakoztató.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46 998
    • Ft20 786
    • Ft16 237
    • Ft21 087
    • Ft44 085
    • Ft40 325
    • Ft19 219
    • Ft14 821
    • Ft8 734
    • Ft31 316
    • Ft15 363
    • Ft20 786
    • Ft44 462
    • Ft75 021
    • Ft56 338
    • Ft85 865
    • Ft52 883
    • Ft901