Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (123)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(123)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/03/2021

    Very nice camera for only about 10 euros. I used the arduino IDE and example code and it worked perfect. 3rd pic shows the camera view on a web server

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    great product for a good price! i have played around with it for a few hours and i was very pleased with it. delivery was also way faster than was expected really good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    I haven’t put it to use yet but I just got a rover robot and I’m going to use it for navigation it’s should be super fun

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    Jól csomagolt, pontos leírás, gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    Jól csomagolva és jó állapotban érkezem. Megcsináltam a tesztet a kamerával, és minden tökéletesen működik, ajánlott...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    jött gyorsan és nagyon jól csomagolt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Biztonságban megérkeztem, még nem teszteltem. Majd kommentálom, ha kipróbáltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Szép Esp32

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2020

    Remek olcsó kamera Iot projektekhez. Szerezd meg ezt a készletet a programozó táblával, ha még nincs meg. Az espcam nem rendelkezik USB porttal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 534
    • Ft8 939
    • Ft3 345
    • Ft8 583
    • Ft53 661
    • Ft41 854
    • Ft7 868
    • Ft7 871
    • Ft6 186
    • Ft4 646
    • Ft4 646
    • Ft10 730
    • Ft11 086
    • Ft34 379
    • Ft3 575
    • Ft16 909
    • Ft2 165
    • Ft3 931