Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (113)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(113)
    • 5 Csillag(105)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/02/2021

    A termék 9 nap alatt megérkezett. Express One futár hozta. Minőségi csomagolás. Kiváló minőségű termék. Hamarosan ki fogom próbálni, de az ismerőseim jókat mondtak a termékről. The product arrived in 9 days. Express One brought by courier. Quality packaging. High quality product. I will try it soon, but my friends have said good things about the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Articolo giunto in perfette condizioni. Pacco ben realizzato con plastiche che attutiscono gli urti. Dopo impostazione si può leggere il peso in grammi e si può regolare la temperatura in 4 livelli.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2021

    Egy jó termék, nagyon hasznos 3d-ben nyomtatni, és pla vagy más páratartalom nélkül. Ez egy kicsit zajos, és a kézikönyv angolul és németül nem feltétlenül túl világos, de még mindig érthető.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    Nagyon érdekes Flash ajánlat(-38€), Nincs extra díj(ÁFA, Vám), Kapott 5 nap, mint bejelentett, nyomon követés keresztül DHL majd tökéletes Colissimo, Carton egy kicsit félrevezetett... De nincs kár, termék nagyon jól kész egy szép értesítést, és tökéletesen működik, Nem csalódott ez a vásárlás. Köszönöm, Nagymenő!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    Shipping was super fast (as expected). Original packaging is nice and safe. A decent manual arrived with the product. The product looks nice but I have some durability concerns. The plastic housing is thin and the fan is small. This price could have allowed for a more robust build. Also relay clicking is not too encouraging from this perspective. Other than that it does what it supposed to do.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    O produto chegou corretamente

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    That thing os awesome. Saved me a lot of headache. All of the spools fit in, except for the AmazonBasic one. But on the other side, its very bad filament, so I won't be buying it anymore. The only issue is, that you have to out in the spoll after you turn it on, else the weight will not be correct.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Kiváló, jól csomagolt, megérkezett tökéletes, ajánlanám!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    I'm very happy with how they look and work. The integrated scale seems to be pretty accurate from my limited testing, and I'm looking forward to printing Nylon parts with this already! Delivery was extremely fast, as usual.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Tökéletes állapotban érkezem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft67 534
    • Ft1 469
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft62 437
    • Ft379
    • Ft8 598
    • Ft3 676
    • Ft2 204
    • Ft11 035