Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (48)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(48)
    • 5 Csillag(40)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/04/2021

    Tak doručenie na SK super rýchle. Objednané 15.4 a doručené 19.4 2021. A to medzitým bol víkend. Zariadenie doručené nepoškodené a kompletné. Po rozložení môžem konštatovať kvalitu XIAOMI. Čo sa týka funkčnosti, tak rýchlosť 6km/h je na rýchlu chôdzu postačujúca, je to už beh. Jednoduché spárovanie s APP. Návod v angličtine ani nie je potrebný. Záver: výrobok vysokej kvality za primeranú cenu, určený na chôdzu. ODPORÚČAM!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    The item arrived well packed and in excellent condition. Delivery time estimation was spot on and it actually arrived one day earlier. Pad is easy to set up and use with or without the mobile app. It came with english manual. The manual explains how to unlock the maximum speed of 6 km/h with or without the app. I'm very happy with the purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2021

    jó termék. max sebesség 6km/h gyaloglás sebesség. Munka közben használom az álló asztallal együtt, így hatékonyan tudom használni az időt az online találkozókon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Cercavo una soluzione alla sedentarietà forzata in seguito al lockdown e da mesi davo un'occhiata a varie tipologie di tapis roulant, finchè non mi sono imbattuta nel WalkingPad A1 Pro! pieghevole, silenzioso e poco ingombrante, perfetto per il mio appartamento! Posso riporlo sotto il letto, gli armadi o sotto il divano, in questo modo il lockdown fa un po' meno paura e finalmente sono tornata a muovermi! Questo tappeto elettrico è ideale per camminate da leggere a veloci (sino ad una velocità massima di 6KM/h), quindi se siete persone che hanno bisogno di muoversi ma non necessariamente di correre, lo consiglio vivamente! Ero una grande sportiva e dopo mesi di stop ho deciso di ripartire con WalkiPad A1 Pro, scelta azzeccatissima! Posso allenarmi senza rinunciare agli spazi del mio appartamento. In più le sue dimensioni ridotte mi permettono di continuare a lavorare in smart working mentre cammino! Cosa può esserci di meglio? Super consigliato! Aggiungo che era il mio primo acquisto da Banggood dall'Italia e tutto è andato benissimo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Εφτασε σε 10 μερες απο Τσεχια. Πολυ καλή κατασκευη, ευκολο σεταρισμα και γενικά πολυ καλη αγορά . Για ηπια ασκηση για γέρους όπως εγω, είναι μια χαρά. Αν θέλετε πιο δυνατά πράγματα όμως πρεπει να πατε σε πιο μεγαλο κα δυνατο διαδρομο.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Tapírok uralkodó x, hogy gyors sétákat nem fut 🏃♂ ️ gyors, azonban a 6 km / h minden érdemes után fél óra már rajta. Nagy vásárlás, a család nagyon tetszett 👍🏼

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Gisteren ontvangen en ik ben zeer tevreden. Kwalitatief prima in orde, zeker geen licht spul. Zorg wel voor een goede vlakke en harde ondergrond. Mijn vrouw is fysio en die was ook aangenaam verrast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    Nagyon jó!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Leo
    GR
    23/01/2021

    perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2022

    Oldukça sessiz, kompakt tasarım sayesinde evinizdeki her hangi bir köşeye rahatça sığacak. Pad uzunluğu oldukça iyi, 180cm boyunda bir kişi rahatlıkla kullanabilir. 6Km hız kilidini açmak için Walkingpad uygulamasındaki direktifleri izlemelisiniz. Uzun süre yürüdüğünüzde Pad kilonuza bağlı olarak biraz ısınacak ve sürtünme etkisiyle lastik kolusu çıkabilir.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$569.00
    • US$451.99
    • US$349.99
    • US$399.00
    • US$33.50
    • US$409.00
    • US$1,399.99
    • US$530.99
    • US$429.99
    • US$219.99
    • US$429.99
    • US$469.99
    • US$739.99
    • US$359.99
    • US$739.99
    • US$669.99
    • US$799.99
    • US$25.15