Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (88)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(88)
    • 5 Csillag(83)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    bici arrivata in 8 giorni, è super fantastica, la foto non rende, da vicino è veramente un ottima bici. non ho mai acquistato su bangood quanta è la prima volta ma ci tengo a dire che mi sono trovato bene, anche se il tracciamento non è stato mai aggiornato e quindi ho dovuto contattarli tramite email dove mi hanno mandato il codice di tracciabilità. la bici si presenta ben imballata e bisogna montare la ruota anteriore e il manubrio. L'ho testata e provata, freni a disco buoni, non presenta alcun difetto funziona perfettamente, dopo qualche pedalata spicca e molto fluida. il cambio di 7 marce è buono e anche la parte dell'acceleratore che aiuta molto con la pedalata assistita. Pesa tanto ma non eccessivamente, pneumatici da 20 che fanno il loro lavoro di ammortizzare. Unico neo, quando si pedala su strade pavè, ciottoli.. ecc la batteria sballonzola all'intero e quindi bisogna mettere qualche gommino, e non è presente un led posteriore. Detto questo, la bici la consiglio, è ottima e a quel prezzo fa il suo lavoro

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Gyönyörű kerékpár szállított 7 napon belül pontos fantasztikus csomagolás Már megtettem 120 km boldog pótalkatrészek rendelkezésre a helyszínen erősen ajánlott 1 hónap munka jól töltött ezen a nyáron fantasztikus kalandokat fogok csinálni

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Muy contento, calidad precio me gusta lo que he comprado, estéticamente es muy bonita! la hemos usado casi todo el dia y solo con la batería que trae de serie! le falta un poco de pontencia pero bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Bici arrivata dopo 11 giorni, tra cui 9 dell'imballaggio e 2 della spedizione. Per quanto riguarda la consegna tutto peefetto. L'unica piccola cosa che non mi è piaciuta è lo tracking che non c'è, che anche il giorno dopo la consegna aveva lo stato come appena spedito. Ma ciò non mi vieta di mettere 5 stelle, visto che è arrivata tutta perfetta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Az igazság az, hogy 9 nap múlva érkeztem nem tudtam megérteni a szállítmány nyomonkövethetőségét próbáltam kapcsolatba lépni az oldallal csak angolul már elvesztettem a reményt, hogy nincs számla és garancia, és nem tudom, hogyan kell kérni cmq Szeretem azokat, akik megvásárolják azt kívánok sok szerencsét

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    Perfect packaging arrived early. Perfectly intact product, I still have to try all the various features well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    recomiendo 💯 una pasada de bici.... autonomía increíble

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Nagyon elégedett vagyok a termékkel, nagyon jól megy. Szállítás 20 napon belül a vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Jelenleg nagyon jól megy, alig utaztam pár mérföldet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    Kiváló igazán szeretem a fényképeket, szavakat!!! Jó!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft408 848
    • Ft371 108
    • Ft292 483
    • Ft185 552
    • Ft251 598
    • Ft207 567
    • Ft214 801
    • Ft471 748
    • Ft249 173
    • Ft415 138
    • Ft213 857
    • Ft512 633
    • Ft210 712
    • Ft314 498
    • Ft251 283
    • Ft342 803
    • Ft311 353
    • Ft28 302