Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (42)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(42)
    • 5 Csillag(34)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/04/2021

    spedizione molto rapida, la bici risulta robusta ma anche molto bella, arriva già montata, occorre solo montare i pedali.Fatto un primo giro di prova tutto ok, il motore molto sprint aiuta tantissimo! abitando in un centro storico ho potuto notare che è molto confortevole anche nel capitolato, i freni ed il cambio mi sembrano registrati bene pronti per partire da subito. le uniche perplessità sono per la scelta di tenere i cavi a vista cosa che la rende un po vulnerabile,ma sopratutto per la mancanza di una chiave che disconnetta l'alimentazione della batteria quando la si parcheggia praticamente chiunque può avviare l'alimentazione della bici dal piccolo controller sul manubrio e partire. Per il resto a mio parere un ottima bici e soprattutto in regola con le normative italiane del motore da 250W

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    Megvettem ezt a kerékpárt, még nem próbáltam ki, de a kritikám időközben a közlekedésben, a kerékpár már megérkezett, és őszintén szólva, majdnem 700 európai kiadás után nem hiszem, hogy ez a legjobb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    kerékpár j nagyon jó fény, és ellenáll a kapcsolót egy töltés tényleg sok 80km minden, de attól függ, hogy a súlya a személy és az utazás típusát.A feleség nagyon elégedett 👌👌👌👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    Csak 5 nappal azután, hogy fizettem. Csak a színe más volt, mert feketét rendeltem, és fehéret kaptam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2021

    nagyon jó minőségű, olyan szép kerékpár szeretem azt ajánlott elégedett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Kiváló ebike! Május 3-án rendeltem, és május 10-én kaptam meg a Fiido-mat. És sikerült nyomon követni a csomagomat az elejétől a végéig. A napi ingázásom sokkal könnyebb lett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Ottima bici, robusta alla guida, arrivata senza nessun graffio e impacchettata a regola d arte. Arrivata prima del previsto. Appena montata, vanno regolati un po' i freni ed è pronta per la partenza, ottimo motore. La consiglio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Gyenge fékek. 10 km-nyi deformáció után. Jó motor és alváz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    consegnata un ora fa Al momento l ho provata mi e piaciuta ho fatto sei km tutto bene

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2021

    Igazán gyönyörű, tökéletesen összecsomagolva, egy karcolás nélkül érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$949.99
    • US$1,159.99
    • US$1,299.99
    • US$999.99
    • US$1,129.99
    • US$679.99
    • US$1,019.99
    • US$1,099.99
    • US$1,269.99
    • US$1,589.99
    • US$949.99
    • US$1,129.99
    • US$1,109.99
    • US$789.99
    • US$649.99
    • US$999.99
    • US$1,084.40
    • US$299.99