Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(47)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/04/2021

    Very funny bike, easy assembly and quite quick delivery from Czech warehouse. Also fine and securely packed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    Consegna ultra rapida. La bicicletta era perfettamente impacchettata e ben protetta, per cui nessun danno. Arriva assemblata all'80%, basta montare la ruota anteriore, il manubrio, la sella, i pedali e registrare i freni ed il gioco è fatto. Molto soddisfatto dell'acquisto.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    Awesome and good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    Kiváló termék. Csomag rendben, eltűnt, 15 perc múlva összeszerelve. Minden tökéletesen működik, már megtettük az első 5 km.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Szuper...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    velo nem működik hibás akkumulátort kérek csere

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    Stands up very nicely, very much recommend it 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    A wonderful electric bike and I liked a very sporty and beautiful design, high-quality and comfortable, so far it is in the experimental stage, and any notes I will put it later, but I think everything will be fine, thank you for the express service in only two days shipped from Britain to Belgium, it was received without No damages and well packaged, thank you.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    Nagyon szép motor. Jó minőségnek tűnik a pénzért. 15 perc összeszerelési idő, bekapcsolva és indulásra kész. Csavar hiányzik a sebességváltó és karcolások a sebességváltó valószínűleg a teherszállítás miatt. Csomagolás egyébként jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2020

    kerékpár csodálatos még akkor is, ha a sárvédők nem túl szép, hogy szerelni, kerékpár kivételes minőségi ár! Egy kicsit csalódott vagyok a szín minősége miatt, hogy az első karcolásokkal könnyen eltávolítható! (Fordítva)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft504 486
    • Ft343 680
    • Ft284 718
    • Ft251 926
    • Ft431 966
    • Ft368 905
    • Ft583 313
    • Ft472 956
    • Ft356 293
    • Ft504 486
    • Ft438 272
    • Ft491 874
    • Ft378 364
    • Ft526 558
    • Ft431 966
    • Ft378 364
    • Ft513 946
    • Ft378 364