Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (111)
  • Kép (17)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(111)
    • 5 Csillag(107)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/03/2021

    A termék jól készült, de nem tudom, mennyi ideig tart, frissíteni fogom a visszajelzést a jövőben, ha lesz hír.Sajnos az alkalmazás nem olaszul van, bár sok más nyelv van (ez az oka a 4 csillagnak és nem az 5). Rossz szállítmány, hogy tartott minket több mint 2 hónap, és sérült csomag két oldalán (Én csatolni fotó), Csak remélem, hogy az objektum nem érintett.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    WalkingPad R1 Pro - Tapis Roulant 1 x WalkingPad R1 Pro Tapis roulant 1 x cavo di alimentazione 1 x telecomando 1 x cordino 1 x strappo 1 x manuale di utilizzo Design pieghevole, riduzione del rumore e controllo della velocità della sensazione del piede. Metti il tappetino a casa o in ufficio, fai una passeggiata o corri, cammina o corri sempre e ovunque. Tecnologia brevettata di controllo automatico della velocità.Controllo della velocità della sensazione del piede, spostamento facile. Display a LED. Il numero di passi di movimento, la distanza di movimento, il tempo di esercizio, la velocità di movimento e il consumo di calorie dopo l'inizio sono chiaramente la struttura dello scheletro in lega di alluminio.  Prodotto di qualità professionale

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    megrendelve augusztus 4-én, kézbesítve augusztus 9-én. gyors szállítás Olaszországba. A csomag sértetlenül érkezett. Azonnal tesztelték és tökéletesen működik. a telepítendő alkalmazást KS Fit-nek hívják, és elérhető a PlayStore angol nyelven... Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a legjobb sétapad a piacon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Perfect delivery service on time. I am looking forward to use it so from the first side its absolutely wonderful machine and the speed its ok for average use. From now on i am ok if anything happens i will post it.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Running/Walking pad is very nice quality and enough small to hide somewhere in house :) Recommended 100%. I had problems connecting to the App, but finally I made it.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Ho venduto il modello A1 che avevo da un anno ed ho preso questo... ;) In sintesi: - E' sicuramente più pesante ed ingombrante dell'A1 che avevo prima con cui però si poteva solo camminare (max 6 Km/h) - I dadi per svitare la barra sono davvero duri, spero che si smollino un po' con l'utilizzo - Se lo usate solo per camminare comunque ho dovuto inserire il cazzillo di sicurezza perchè se non c'è rimane in SAFE mode e non funziona (oppure sono stato stupido io ma, ripeto, ci ho perso giusto 5 min.) - 10 Km/h non saranno molti come ha scritto qualcuno ma per uno come me che era abituato a camminare a 6 Km/h pochi non sembrano, anzi... - A differenza dell'A1 non serve fare apprendimento con app per sbloccare la velocità massima relativa alla modalità camminata (da 3 Km/h a 6 Km/h) - Nessun problema di collegamento con app KS Fit che già usavo prima con modello A1, in lingua inglese In conclusione: l'A1 è sicuramente più comodo da maneggiare e da aprire per utilizzarlo ma questo permette di correre ed a mio parere pare più stabile, più largo, più... insomma... ;) Ah, per chi diceva che con la barra abbassata va solo a 3 Km/h... se magari aumentate la velocità dell'impostazione dell'app KS Fit... ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Megérkeztem 10 nap minden tökéletes munka, Azt hiszem, hogy egy nagy vásárlás, de csak az idő ad okot. Köszönhetően, a megbízható és gyors.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    A termék a tervezettnél előbb érkezett, és ez volt az első nagy meglepetés, amelyhez hozzáadták egy minden várakozást meghaladó futópadot.Esztétikailag nagyon szép, szilárd szerkezet és zárt minimális tér foglalható el. Hosszú keresést végeztem, hogy eldöntsem, melyik oldal volt a megbízhatóság és a legjobb ár, és a végén úgy döntöttem, hogy a BGNB, amit nem tudtam, de ami abban az időben volt a legjobb választás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    Articolo come da descrizione, non ancora provato, ma sicuramente un ottimo walkpad, venditore affidabile e spedizione rapida (calcolando che la spedizione arriva dalla altra parte d'Europa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    a termék sérülten érkezett

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 209
    • Ft91 287
    • Ft21 063
    • Ft30 528
    • Ft72 050
    • Ft45 793
    • Ft39 687
    • Ft8 240
    • Ft29 612
    • Ft73 271